Νέο spoiler «Βόμβα» για το GNTM! Αυτές Φεύγουν από το Next Top Model! Ειδικά για Μια Δεν το Διαννοείστε!! Ήταν το Απόλυτο Φαβορί!

Next Top Model: Ένα reality, μια ιστορία. Από τότε που το GNTM μπήκε στις ζωές μας έχει γίνει η ένοχη απόλαυσή μας, και ο λόγος για τον οποίο ανυπομονούμε να έρχεται η Δευτέρα. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν και ενώ έχουμε ήδη δει ποια κορίτσια έχουν αποχωρήσει, δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σου αυτήν την καινούργια πληροφορία που μάθαμε.

Όπως είδες και μόνη σου πλέον έχει δύο αποχωρήσεις την εβδομάδα και αυτό δεν γίνεται για να τελειώσει πιο γρήγορα το reality. Προφανώς οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους και γι’ αυτό συμβαίνει αυτό τις δύο τελευταίες ημέρες. Και αν εχθές σου γράψαμε για την αποχώρηση (και ανατροπή αυτής) της Ιωάννας Σαρρή, σήμερα ερχόμαστε ξανά να σου πούμε πως η μελαχρινή καλλονή είναι πράγματι εκτός παιχνιδιού.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν, αναφέρουν επίσης πως εκτός σπιτιού ήδη βρίσκεται και η Χριστιάνα Σκούρα και αυτό είναι ίσως η πιο μεγάλη ανατροπή μέχρι αυτήν τη στιγμή. Και τα spoilers δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός από αποχωρήσεις, έχουμε και επιστροφές. Οι πηγές αναφέρουν πως πίσω στο σπίτι στην πορεία του παιχνιδιού -γιατί είμαστε και κάπως πίσω στα επεισόδια- θα δούμε τις Έλντα Λάσκα και Αγάπη Ολαγκμπέκι.

Και μην μας πεις πως αυτό δεν είναι ανατροπή. Κάνε υπομονή λοιπόν, συντονίσου στην τηλεόραση σου και περίμενε τα επόμενα επεισόδια με αγωνία γιατί θα εκπλαγείς.

πηγή: queen.gr