Νέο Πλήγμα για το «Καφέ της Χαράς»: Το Πρωτοκλασάτο Όνομα που Μένει Εκτός! [φωτο]

Όπως θα έχετε διαβάσει ήδη στο dailymedia τις προηγούμενες μέρες, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει με 30 νέα επεισόδια προκειμένου να γιορταστούν τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το πρότζεκτ άπαντες αναρωτιούνται ποιοι θα είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο κύκλο της σούπερ πετυχημένης σειράς, με τους… σίγουρους να είναι δεδομένοι και αδιαπραγμάτευτοι.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα τεράστιο, πρωτοκλασάτο όνομα που θα βρίσκεται δεδομένα εκτός, όσο και αν το θέλει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος, φυσικά, για τον «Άρη», το γιο του παπά, που είχε απατήσει την πρωτευουσιάνα Χαρά με τη Ματούλα, ξεσηκώνοντας… περίεργη θύελλα αντιδράσεων! Ο γοητευτικός Άρης δε γίνεται να επιστρέψει στο σήριαλ, καθώς ο Γιώργος Καραμίχος που τον υποδύεται ζει εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια στην Αμερική, όπου και κάνει αξιόλογη καριέρα.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, λοιπόν, ο Άρης θα είναι ένας εξ αυτών που θα μείνουν έξω από το Κολοκοτρωνίτσι, στενοχωρώντας τους σκληροπυρηνικούς φαν του «Καφέ της Χαράς».

Τους αδικεί κανείς;

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr