Το ΝΕΟ πιστολάκι Μαλλιών που θα Σπάσει τα Ταμεία! Η διαφορετικότητά του, οφείλεται σε κάτι Μοναδικό!
Www.true.gr

Το ΝΕΟ πιστολάκι Μαλλιών που θα Σπάσει τα Ταμεία! Η διαφορετικότητά του, οφείλεται σε κάτι Μοναδικό!

Μια νέα επαναστατική συσκευή σεσουάρ λάνσαρε η ίδια εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρικές σκούπες. Και το όνομα του σεσουάρ; Dyson Supersonic.

Έχει κόστος 400 δολαρίων και μόλις κυκλοφόρησε στο Τόκιο. Αν και η τιμή του είναι πανάκριβη, συναγωνίζεται εξίσου ακριβά επαγγελματικά σεσουάρ, όπως το Featherweight Luxe 2i (250 δολάρια) και το Pro Dryer 2000 του Harry Josh (περίπου 300 δολάρια).

Το σεσουάρ διαθέτει ένα επαναστατικό κινητήρα 13-λεπίδων (τα περισσότερα σεσουάρ έχουν 11), αναφέρει η Ars Technica. Επειδή ο κινητήρας του σεσουάρ περιβάλλεται από σιγαστήρες, η συσκευή φέρεται να είναι πολύ πιο ήσυχη από οποιοδήποτε υπάρχον προϊόν της αγοράς. Συνοδεύεται με τρία μαγνητικά εξαρτήματα για λείανση, διάχυση και styling.


早速、ダイソン スーパーソニックの音を聴いてみよう。 ・ 普通のドライヤーより静か! ・ 使い心地は?というと、1番強風にすると地肌に風がビシバシ当たっていて、乾かしにくい髪の根元がキチンと乾きました。 ・ 温度も3段階変えられます。 ・ もちろん冷風も。 ・ これは速乾! ・ 普段もサロン用のドライヤーで乾かすよりも、半分の時間で乾きました。 ・ これは、言うことなし。 ・ #dyson #dysonhair #dysonsupersonic #hairdryer #beauty #hairstyling #hairstylingtools #dryer #instahair #instabeauty #instagood #instagramers #hikarie #shibuya #20160428 #omotesando #erikuroki #ダイソンのドライヤー使ってみた #ダイソンのドライヤーの音 #うるさくないよ #速乾

A post shared by 黒木絵里 (@eri.kuroki.makeup.solution) on

Εκτός από την πρωτοποριακή τεχνολογία, ο σχεδιασμός της συσκευής είναι μοναδικός. Θα κυκλοφορήσει στις αγορές από το Σεπτέμβριο του 2016, αλλά μπορείτε να το προπαραγγείλετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας.


the FUTURE is now. 🚀 @dysonhair (aka :30 of the secret I kept 🙊)

A post shared by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που κυκλοφορήσε η εταιρεία για τη προώθηση του νέου της επαναστατικού προϊόντος. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr