Το Νέο «μαργαριτάρι» παίκτριας του Game of Love που έκανε τους Τηλεθεατές να Ξεχάσουν τα Ελληνικά τους (Vid)

Το ότι στο ερωτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 δεν έχουν μπει ακριβώς καθηγητές και πρυτάνεις πανεπιστημίου προκειμένου να βρουν τον έρωτα, είναι κάτι που κατέστη σαφές από το πρώτο πλάνο του πρώτου επεισοδίου.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει από τους παίκτες διάφορα, τα οποία μας έφτασαν στο σημείο να βρεθούμε μια ανάσα από το να μιμηθούμε τον Βαν Γκογκ και να κόψουμε τ’ αυτί μας οικειοθελώς (πετώντας το, για να είμαστε σίγουροι, στα σκυλιά).
Ωστόσο, αυτό που ξεστόμισε σήμερα η Μικαέλα στο Game of Love μας γονάτισε και παίρνει άνετα θέση σ’ ένα από τα κορυφαία μαργαριτάρια που έχουμε ακούσει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Τι είπε η- καταγόμενη από την Τσεχία, για να μην την αδικούμε- κοπέλα λίγο μετά το πρωινό των παικτών, που εξελίχθηκε σε «πόλεμο» με γιαούρτια; «Και ξεκινάει, που λέτε, ένα… μπουγέλο με γιαούρτια και έγινε χαμός!».
Ναι, δε διαβάσατε λάθος- είπε πράγματι «μπουγέλο με γιαούρτια». Μπορεί να γελάτε τώρα, όμως ίσως- λέμε ίσως- η Μικαέλα να το πήγε στο επόμενο επίπεδο και να εννοούσε πως τα γιαούρτια έπεφταν βροχή- εξ ου και η αναφορά στο υγρό στοιχείο και το «μπουγέλο με γιαούρτια».

Ανώτερη σκέψη μιας ανώτερης ύπαρξης, που θα έλεγε και ο Χριστόπουλος με το γνωστό του, λάγνο βλέμμα…
Απολαύστε το μυθικό σκηνικό στο παρακάτω βίντεο:

Πηγη dailymedia.gr