Νέο Καψόνι από την Τουρκία στους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς: Τώρα δεν τους Αφήνουν ούτε….

Τραβούν το σχοινί οι Τούρκοι: Απίστευτα καψόνια! Λένε «ΟΧΙ» στη συνάντηση των γονέων με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς – Δεν τους αφήνουν να δουν τα παιδιά τους

Θέλοντας να κάνουν αντίποινα στην Ελλάδα για την απόφαση του δικαστηρίου να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, κάνουν «καψόνι» στους στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1 μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανέφεραν ότι το καθιερωμένο επισκεπτήριο των γονιών των δύο παιδιών που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Δευτέρα, δεν θα πραγματοποιηθεί. Αντί αυτού θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των κρατουμένων και των οικογενειών τους την προσεχή Τετάρτη και το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου.


Ενώ δηλαδή οι γονείς περίμεναν με αγωνία τη Δευτέρα για να δουν τα παιδιά τους καλούνται να κάνουν τρεις ημέρες υπομονή.

Οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν σαφή απάντηση για τους λόγους της αλλαγής και υποστήριξαν ότι οφείλεται σε γραφειοκρατικά ζητήματα.


Κι όλα αυτά την ώρα που όλα δείχνουν ότι η εκδίκαση της υπόθεσής τους θα πάει για μετά το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο επαγγελματίας οπλίτης και ο υπολοχαγός έχουν ηθικό ακμαιότατο και είναι οπλισμένοι με υπομονή. Συνεργάζονται με τις Αρχές και αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν το βάζουν κάτω, δεν χάνουν το κουράγιο τους.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr