Νέο «Καφέ της Χαράς»: Ο Διονυσάκης δίπλα στον Πώποτα μοιάζει σαν αδερφός του [φωτο]
Www.true.gr

Νέο «Καφέ της Χαράς»: Ο Διονυσάκης δίπλα στον Πώποτα μοιάζει σαν αδερφός του [φωτο]

Σε προετοιμασίες για την επιστροφή του «Καφέ του Χαράς» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα Χάρης Ρώμας, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος με τον εν λόγω εγχείρημα.

Ο δημιουργός των επιτυχιών έχει ήδη αποκαλύψει πως όλοι οι παλιοί ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στα νέα επεισόδια με μικρότερους ή μεγαλύτερους ρόλους, καθιστώντας σαφές πως ενδέχεται να δούμε ακόμα και τις τηλεοπτικές Γωγώ και Ματούλα που τα τελευταία χρόνια ζουν εκτός Ελλάδος.

Ένα από τα παιδιά που επίσης ξεχώρισαν ήταν και ο Διονυσάκης – κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας- ο οποίος συναντήθηκε με τον Χάρη Ρώμα, με τους δυο τους να φωτογραφίζονται μαζί και τον σεναριογράφο να ανεβάζει το στιγμιότυπο στους προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας χαρακτηριστικά:


«O Δημήτρης Μαχαίρας ξεκίνησε την καριέρα του ως Διονύσης στο ‘Καφέ της Χαράς’. Τώρα θα ξαναβρεθεί μαζί μας και χαίρομαι πολύ γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως!».

Όπως μπορούμε να δούμε, ο τηλεοπτικός Διονυσάκης ουδεμία σχέση έχει με τον νεαρό που γνωρίσαμε το 2003. Σήμερα, κοντεύει τα 40, έχει αφήσει μουστάκι ( ! ) και μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ!


Θα τον αναγνωρίζατε;

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr