Νέο “χοντρό” επεισόδιο Καμμένου – Κουΐκ στην Ολομέλεια της Βουλής
Www.true.gr

Νέο “χοντρό” επεισόδιο Καμμένου – Κουΐκ στην Ολομέλεια της Βουλής

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Δημήτρη Καμμένου και του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος.
Την στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ πήγαινε προς τους ψηφολέκτες για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος που φαίνεται να τον έχει “κλικάρει” και να τον παρακολουθεί στενά στην Ολομέλεια από την ημέρα που έχει ορκιστεί βουλευτής, του φώναξε:

“Μπράβο Τέρενς! Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. μπράβο σου! Μπράβο για την ψήφο υπέρ του πολιτικού όρκου! Μπράβο για τα μόνιμα δημόσια Πανεπιστήμια!”

Εκτός από το σούσουρο στα βουλευτικά έδρανα, πάντως, το επεισόδιο δεν πήρε άλλη έκταση.

Καμμένος VS Κουΐκ
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (11.2.2019,. αμέσως μετά την ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ ως ανεξάρτητου βουλευτή σημειώθηκε το πρώτο χοντρό.


Ήταν η στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε ορκιστεί και ο προεδρεύων, Μάριος Γεωργιάδης, διάβαζε την επιστολή που έστειλε ο κ. Κουΐκ στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Μία επιστολή στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής της προθεσμίας.


Τότε, ο κ. Καμμένος (σ.σ. ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ), ξεκίνησε να φωνάζει από το έδρανό του.

Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο το τι… ακριβώς έλεγε επιτιθέμενος στον υφυπουργό Εξωτερικών, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φέρεται να έχει αποκαλέσει τον κ. Κουίκ “τομάρι”!

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr