Νεκρή μητέρα δίπλα στο νεογέννητο βρέφος της! Είδε σε βίντεο στο Youtube πώς να..
Www.true.gr

Νεκρή μητέρα δίπλα στο νεογέννητο βρέφος της! Είδε σε βίντεο στο Youtube πώς να..

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα που προσπάθησε να γεννήσει μόνη της το μωρό της, παρακολουθώντας ένα βίντεο στο Youtube για να δει πώς να το κάνει.

Η Ινδή προσπάθησε να γεννήσει μόνη της, καθώς φοβόταν για τον κοινωνικό στιγματισμό επειδή θα γινόταν ανύπαντρη μητέρα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Η γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι της, το οποίο είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα στο Gorakhpur, πόλη στην βορειοανατολική ινδική πολιτεία Uttar Pradesh.


Η αστυνομία δήλωσε στους Hindustan Times ότι γείτονες της γυναίκας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι είδαν αίμα να ρέει από το δωμάτιό της το πρωί της Δευτέρας.

Τότε, ο ιδιοκτήτης έσπασε την πόρτα και βρήκε ένα ψαλίδι, μια λεπίδα και νήμα κοντά στα πτώματα, μαζί με ένα smart κινητό τηλέφωνο. Αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα παρακολουθούσε βίντεο για το πώς να γεννήσει μόνη της στο Youtube, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Είπε στους Times ότι η γυναίκα ήταν από το Bahraich και η αστυνομία πίστευε ότι ο λόγος για τον οποίο είχε επιδιώξει να παραδώσει το μωρό από μόνη της ήταν «ο φόβος του κοινωνικού στιγματισμού που συνδέεται με την ανύπαντρη μητέρα».

Οι άγαμες γυναίκες στην Ινδία εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν διακρίσεις και κοινωνική κατακραυγή για τη θέση τους.

πηγη: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr