Νέες εξελίξεις για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Νέες εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος από χθες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Μάλιστα, η οικογένειά του εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του χθες, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Όπως γράφτηκε, είχε ζαλάδες και υψηλή πίεση, με τους θεράποντες ιατρούς να τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο ηθοποιός περνάει μια δύσκολη περίοδο, καθώς κατηγορείται για παρενοχλήσεις.

Αυτές είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη
Η κάμερα του Happy Day και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλέμμενος βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο στο Υγεία που βρίσκεται στο Μαρούδο και μετέφεραν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο»

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε «Ο Πέτρος Φιλιππίδης περνούσε μια ιδιαίτερα στρεσογόνο περίοδο…»