Η ομοιότητα της κόρης με τη μαμά είναι πραγματικά μεγάλη!

Όπως και να το κάνουμε, τα παιδιά των διασήμων «είναι δύο φορές παιδιά σου». Πέρα από τα πλαίσια του κωμικού στοιχείου της υπόθεσης, όταν ένας / μία celebrity κάνει απογόνους, το κοινό βρίσκεται συντονισμένο για την παραμικρή λεπτομέρεια που τους αφορά. Ανάμεσα στις διάφορες ερωτήσεις που κατά καιρούς μπορεί να απασχολούν το κοινό, υπάρχει και μία που φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή των σχετικών προβληματισμών: «Μοιάζει το παιδί στην αγαπημένη celebrity;».

Στην περίπτωση της Νεφέλης Λιβιεράτου, της μεγάλης κόρης της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, τα πράγματα δε χωρούν ιδιαίτερη σκέψη. Η 22χρονη όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει με τη μαμά της. Με τον μπαμπά της, ωστόσο, μοιάζει πολύ στα μάτια. Οι, δε, πρόσφατες φωτογραφίες τη δείχνουν σαν μία νεότερη εκδοχή της Αδάμ.

Η Λιβιεράτου είναι ίδια η Εύη Αδαμ

Η Λιβιεράτου έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία απαθανατιζόταν με αγαπημένους της ανθρώπους κατά την έξοδό της για ποτό. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της, ωστόσο, δείχνουν και πόσο ίδια είναι πια με τη μαμά της, με τη διαφορά ότι η Αδάμ είναι πιο μελαχρινή από την ξανθιά κόρη της.


Το σχόλιο της Δανάης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη έχει πολύ καλή σχέση με τη μικρότερη αδερφή της, Δανάη, και πολλές φορές τις έχουμε δει να ποζάρουν μαζί στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Τα κορίτσια πηγαίνουν διακοπές και δείχνουν να περνούν καταπληκτικά με την παρέα τους. Αναμενόμενα, λοιπόν, μόλις η Δανάη είδε τις φωτογραφίες της Νεφέλης, όπως κάθε «σωστή» αδερφή, έκανε ένα αποθεωτικό σχόλιο για το θέαμα για να δείξει την αγάπη και την υποστήριξή της.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Νεφέλη αλλά και το σχόλιο της Δανάης.

Πηγή: queen.gr