Νέες Αποκαλύψεις έρχονται στο φως. Το απειλητικό μήνυμα στην 32χρονη Δώρα: Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο!

Συγγενής της άτυχης εφοριακού έκανε λόγο για ένα μήνυμα που έλαβε η κοπέλα λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία της – Νέες δηλώσεις από τον δικηγόρο του πατέρα της – «Ήθελε να φύγει από τη δουλειά της», τονίζει ο πατέρας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δολοφονία της άτυχης εφοριακού, Δώρα Ζέμπερη, η οποία λίγες ημέρες πριν πέσει νεκρή με 14 μαχαιριές είχε λάβει ένα μήνυμα, το οποίο της έλεγε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο

Η μαρτυρία έρχεται από μία συγγενή της άτυχης εφοριακού, η οποία μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

«Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η συγγενής.

«Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε «πήρα και ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο. Στη συνέχεια δεν το αναλύσαμε γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει… Δεν μου το είπε με φόβο, ότι «φοβάμαι γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα» και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Αυτή τη φράση μου είπε μόνο. Η Δώρα ήταν πολύ ήσυχη, δηλαδή δεν δημιουργούσε φασαρίες», σημείωσε η γυναίκα.

«Δεν έπρεπε να βγει στα κανάλια», λέει ο δικηγόρος του πατέρα

https://youtu.be/wc8L83yrpsk


Για την ειδεχθή δολοφονία της 32χρονης Δώρας, αλλά και τις δηλώσεις του πατέρα της αμέσως μετά το έγκλημα, μίλησε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

«Είχε να μιλήσει με την κόρη του εννέα μήνες. Μάλιστα γνωρίζω και τη συνάντηση που είχαν και σε ποιο σημείο την είχαν, και ήταν παρών και ο αδελφός της άτυχης κοπέλας. Εκεί του είπε ότι είχε προβλήματα με τη δουλειά, τώρα πώς έφτασε αυτό να το μεταφέρει κατά αυτό τον τρόπο (σσ. για τη λίστα Λαγκάρντ)», τόνισε ο κ.Λύτρας.

«Κατ’ αρχήν ήμουν εναντίον ότι έβγαινε και μιλούσε. Δεν ήταν θέμα να λύσουν τα οικογενειακά στα κανάλια, ανέφερε ο δικηγόρος.

«Ο πατέρας για κάποιο λόγο με αυτές τις δηλώσεις μπήκε στο κάδρο και υπήρχαν υπόνοιες. Ήταν πολύ διαβολική σύμπτωση για να είναι αληθινή και για το ότι είπε πως πήγε αμέσως μετά τυχαία μετά τη δολοφονία της κόρης του, δυσκολεύτηκαν να τον πιστέψουν».

Όπως επεσήμανε ο δικηγόρος, «ο πατέρας μόνος του πήγε και είπε ότι πέρασε από το σημείο. Δυστυχώς, πρώτα μίλησε στα κανάλια και μετά στην αστυνομία», υπογραμμίζοντας ότι στην αρχή η αστυνομία δεν τον είχε βρει, ωστόσο μόλις τον εντόπισαν πήγε αμέσως


Ερωτηθείς, αν η μαρτυρία του πατέρα έχει να συμβάλει στο να βρεθεί η άκρη του νήματος, ο δικηγόρος απάντησε ότι το περίεργο είναι οι 14 μαχαιριές. «Ακόμα οι έρευνες είναι σε αρχικό στάδιο. Περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα, το DNA, την εξέταση του κινητού της κοπέλας. Αυτό που μπορεί να προσφέρει ο πατέρας είναι αυτό που δήλωσε ότι του έκανε εντύπωση ο άνθρωπος που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο»

Τόνισε ακόμη ότι δεν βοηθά να υπάρχουν διαφορές, ενώ όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές της οικογένειας, ο δικηγόρος σημείωσε ότι ο πατέρας είχε πάρει ένα δάνειο πριν από 20 χρόνια για ένα σπίτι στο Γαλάτσι και η κοπέλα για ένα άλλο στη Σχολή Ευελπίδων.

Κωνσταντίνος Ζέμπερης: «Η Δώρα ήθελε να φύγει από τη δουλειά της»

«Ο δράστης της δολοφονίας σχετίζεται με την εργασία της Δώρας. Μου είχε πει το παιδί ότι θέλει να φύγει από την εφορία. Ήθελε να τα παρατήσει να μην είναι πλέον ελεγκτής και της είπα φύγε». Αυτά δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πατέρας της άτυχης Δώρας, Κωνσταντίνος Ζέμπερης.

Ο κ. Ζεμπερης ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπήρχαν χρηματικές διαφορές και ότι όλα όσα είπε η αδελφή της Δώρας Κωνσταντίνα ότι του πλήρωναν τα δάνεια, είπε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν. «Της βάζει λόγια η μάνα της. Δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα με τα δάνεια, μπορούμε αύριο να περάσουμε και να πάρουμε τραπεζική ενημερότητα» είπε χαρακτηριστικά

Πηγή protothema.gr