Νεαρός Χτίζει Μικροσπιτικό Σπίτι με Ελάχιστα Χρήματα και το Εσωτερικό του Μαγεύει
Www.true.gr

Νεαρός Χτίζει Μικροσπιτικό Σπίτι με Ελάχιστα Χρήματα και το Εσωτερικό του Μαγεύει

Όταν ήταν 18 ετών, ο Josh είδε το πρώτο του μικροσκοπικό σπίτι και αμέσως εμπνεύστηκε. Τότε άρχισε να εξοικονομεί χρήματά και να σχεδιάζει να χτίσει το δικό του μικροσκοπικό σπίτι γι ‘αυτόν και τη φίλη του Lindsay. Μετά από τρία χρόνια εξοικονόμησης και σχεδιασμού, ο Josh και η Lindsay τελικά ολοκληρώνουν το μικροσκοπικό σπίτι τους χωρίς καν να πάρουν δάνειο!

Ο Josh ανέφερε το όνειρό του να χτίσει ένα μικροσκοπικό σπίτι στην Lindsay στο πρώτο τους ραντεβού και εκείνη αμέσως ενθουσιάστηκε! Αυτό ήταν το κλειδί για να ξεκινήσουν μαζί μια ευτυχισμένη ζωής.

Το ζευγάρι, που τώρα είναι μόλις 21 ετών, σχεδιάζουν να πιστοποιήσουν το μικροσκοπικό τους σπίτι ως τροχόσπιτο έτσι ώστε να μπορεί να το παρκάρει όλο το χρόνο σε θέση για τροχόσπιτο. Ελπίζουν ότι η ελευθερία του να έχουν ένα σπίτι χωρίς ενοίκιο ή δάνειο θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν περισσότερο και να περνούν το χρόνο τους ακολουθώντας τα όνειρά τους.


Το μικροσκοπικό σπίτι είναι χτισμένο σε ένα τρέιλερ 5,5 μέτρων – διαθέτει ακόμη ένα μπαλκόνι 1 μέτρου στο πίσω μέρος. Το σπίτι διαθέτει μία σαλονοκουζίνα και ένα ανυψωμένο χώρο για το υπνοδωμάτιο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το όμορφο σπίτι που έχουν δημιουργήσει μαζί.

True.gr