Νεαρή Γυμνάστρια ανεβαίνει πάνω στη σκηνή. Όταν ξεκινήσει να Χορεύει, Μη πάρετε τα μάτια σας από τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια της
Www.true.gr

Νεαρή Γυμνάστρια ανεβαίνει πάνω στη σκηνή. Όταν ξεκινήσει να Χορεύει, Μη πάρετε τα μάτια σας από τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια της

Ενώ όλοι οι γυμναστές επιδεικνύουν τρομερή σωματική και πνευματική δύναμη, υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν. Είναι σίγουρα ταλαντούχοι, αλλά έχουν κάτι που τους κάνει να μένουν αξέχαστοι.

Η  Daria Kondakova είναι μία αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής από την Ρωσία και έχει πάρει τρεις φορές το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Γεννήθηκε στο Sochi της Ρωσίας και από μικρή ξεχώρισε από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της.

Όταν ήταν μικρή, κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά Junior Grand Prix and Calais International που έγινε το 2006 και από τότε γνώρισε μεγάλες επιτυχίες.

Μπήκε στην εθνική ομάδα της Ρωσίας το 2008 και το 2009 έκανε την πρώτη πετυχημένη της σεζόν, με αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο της ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Από τότε, η Daria κέρδισε πολλά μετάλλια το 2010 και 2011 σε διάφορα αθλήματα.Το ταλέντο της και η αφοσίωση στην γυμναστική φαίνονται ξεκάθαρα σε κάθε της εμφάνιση. Λάμπει κάθε φορά που ξεκινάει να κάνει την ρουτίνα της.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ανέβηκε στην σκηνή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2011 στο Montpellier της Γαλλίας και μάγεψε τους κριτές φορώντας μία χρυσή στολή και κρατώντας μία χρυσή μπάλα στα χέρια της.

Ξεκινάει την ρουτίνα της με την πλάτη πάνω στην μπάλα και γρήγορα σηκώνεται καθώς ξεκινάει η μουσική. Η ρουτίνα της είναι εκπληκτική και αναδεικνύει το σπάνιο ταλέντο της.Μην πάρετε τα μάτια σας από την χρυσή μπάλα! Μπορεί να κουνιέται γρήγορα αλλά δεν θα θέλετε να χάσετε την εκτέλεσή της.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε;

Credit: sharetap.it

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr