Η νέα τάση μαλλιών για το 2020 που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες σε όλη την Ευρώπη ήρθε και στην Ελλάδα

Αν είστε άτομο που του αρέσει να ακολουθεί τις τάσεις, πιθανότατα ακολουθείτε με έναν από τους δύο τρόπους. Είτε θα σταθείτε στο περιθώριο και θα παρακολουθείτε όλους τους άλλους να ακολουθούν την τάση ή δοκιμάζετε την τάση από τους πρώτους! Αυτό περιλαμβάνει μερικές από τις τάσεις των μαλλιών που θα ήρθαν για να μείνουν για αρκετό καιρό, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει.

Μία από τις νεότερες τάσεις για τα μαλλιά που μπορεί να είναι από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα για το 2020 ίσως προέρχεται από την συλλογή καρτών Pokémon που μαζεύαμε όταν ήμασταν μικροί. Αυτά τα ολογραφικά μαλλιά θυμίζουν πολύ εκείνες τις ολογραφικές κάρτες!

Η Chiala Marvici είναι κομμώτρια της Redken που συζήτησε την νέα εμφάνιση. Η Marvici μίλησε στο περιοδικό Modern Salon, συζητώντας τα πολυδιάστατα εφέ και μοτίβα, λέγοντας: «Σας δίνει την επιλογή να δημιουργήσετε έντονα ή απαλά αποτελέσματα».

Σύμφωνα με την Marvici, η τεχνική εξακολουθεί να εξελίσσεται: «Τα πάντα πρέπει να εξελιχθούν κάποια στιγμή και η τεχνική Hand-Pressed Color είναι μια νέα προσέγγιση στην εφαρμογή χρώματος. Ο χρόνος εφαρμογής είναι μικρότερος από τις παραδοσιακές εφαρμογές χρώματος όπως το αλουμινόχαρτο και το Balayage, οπότε εξοικονομεί χρόνο στο κομμωτήριο τόσο για τον κομμωτή όσο και για τον πελάτη.»

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με φωτογραφίες των ολογραφικών μαλλιών. Φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν για αρκετό καιρό!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Popsugar, ο κομμωτής βάφει διαφορετικά μοτίβα σε ένα πλέξιγκλας και έπειτα ακουμπάει το τμήμα των μαλλιών στο γυαλί. Έτσι επιτρέπει τη μεταφορά της βαφής στα μαλλιά με τον σωστό τρόπο.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται στη συνέχεια ή σε διαφορετικά τμήματα μαλλιών ή ίσως ακόμη και στο ίδιο τμήμα για να εντείνει το αποτέλεσμα. Απαιτείται από τον πελάτη να έχει ανοιχτόχρωμα μαλλιά για να εμφανιστεί το ολογραφικό αποτέλεσμα.