Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε τον αστυνομικό σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες.

Ο νεαρός με το ψευδώνυμο «Ινδιάνος» που λέγεται ότι είναι εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή στη Νέα Σμύρνη, φέρεται να έχει συλληφθεί.

Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega «Live News».

Ο «Ινδιάνος», τον οποίο συνέλαβαν οι Αρχές για τον υποκινητή της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι είναι νεαρός σε ηλικία,

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνο-ιρακινό, 30 ετών.

Η σύλληψή του έγινε σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής, όπου εργάζεται και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκεται για οπαδό μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία είχε φτάσει νωρίτερα σήμερα στην ταυτοποίηση του λεγόμενου «Ινδιάνου» (τον αποκαλούν έτσι από τον τρόπο που έδρασε), εκείνου που κλώτσησε και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης (9/3) με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.

Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, για νεαρό σε ηλικία, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος».