Νέα Απίθανη Αλλαγή για την Μαρία Ανδρούτσου. Αυτός είναι ο Νέο ρόλο της Ζωής της που θα σας Αφήσει με το Στόμα Ανοιχτό.
Www.true.gr

Νέα Απίθανη Αλλαγή για την Μαρία Ανδρούτσου. Αυτός είναι ο Νέο ρόλο της Ζωής της που θα σας Αφήσει με το Στόμα Ανοιχτό.

Tην περσινή αλλά και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, η Μαρία Ανδρούτσου είχε άλλα όνειρα για τον εαυτό της και αποφάσισε να τα κατακτήσει… Ποιο είναι όμως το επόμενο επαγγελματικό βήμα της γνωστής ηθοποιού;


Η Μαρία Ανδρούτσου με σπουδές στο πιάνο και τη μουσική έβαλε μια άνω τελεία στην υποκριτική και αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ζεστά με την άλλη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το τραγούδι.
https://youtu.be/ubwYGE8tyRM
Μάλιστα, αν και καθυστέρησε να πραγματοποιήσει το όνειρό της κατά ένα χρόνο τελικά φαίνεται πως τα κατάφερε κι έτσι στις 28 Δεκεμβρίου θα κάνει το πρώτο της live στο «Level 69» στο Μοσχάτο μαζί με τη ροκ μπάντα της που ακούει στο όνομα «Μarian» με ένα rock χορευτικό party αφιερωμένο στη μουσική με την οποία χορέψαμε, ερωτευθήκαμε και ξημερωθήκαμε σε πάρτι ως το πρωί, από τα 80’s, 90’s και 00’s. Tους «Marian» απαρτίζουν πέρα από τη Μαρία Ανδρούτσου ο Τάσος Σωτηράκης στα πληκτρα, ο Τόνι Μιχαλακόπουλος στα ντραμς, ο Γιώργος Μάνος στην κιθάρα και ο Παντελής Μπακογεώργος στο μπάσο.
https://youtu.be/qZTuu2Qc9uc
Το tv-24.gr εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα βίντεο από τις πρόβες της Μαρίας Ανδρούτσου με τη μπάντα της και είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Πηγή tv-24.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr