ΝΔ για Λοΐζου: Στο λεξικό, μετά τη λέξη «συγγενής» υπάρχει και η λέξη «συγγνώμη»
Www.true.gr

ΝΔ για Λοΐζου: Στο λεξικό, μετά τη λέξη «συγγενής» υπάρχει και η λέξη «συγγνώμη»

Με μία λιτή ανακοίνωση σχολίασε η ΝΔ την επιστολή της Μυρσίνης Λοΐζου με την οποία δηλώνει ότι αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προς τον κ. Τζανακόπουλο, τον ανενημέρωτο κ. Τσίπρα, την αποσυρθείσα υποψήφια και εν γένει τον ΣΥΡΙΖΑ:

Στο λεξικό μετά τη λέξη “συγγενής” και πριν από το λήμμα “συγγραφέας”, υπάρχει και η λέξη “συγγνώμη”…», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η Μυρσίνη Λοΐζου, έθεσε στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή της από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, μετά τη δημοσιοποίηση των υποθέσεων της τιμητικής σύνταξης της μητέρας της και χρέους από οικογενειακή επιχείρησή της προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Η παραίτησή της έγινε δεκτή.


Η κ. Λοΐζου, που απέδωσε τη δημοσιοποίηση αυτών των υποθέσεων σε «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από κάποια ΜΜΕ», τόνισε ότι «και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας».

Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό υπογράμμισε η κα Λοΐζου, η οποία έκανε λόγο για «ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες». Σημείωσε, δε, ότι «προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν. Αυτόν τον τακτικισμό, εγώ δε θα τον εξυπηρετήσω» ανέφερε η κα Λοΐζου.


Τέλος, ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ «που με εμπιστεύτηκαν και δεσμεύομαι ότι, θα συνεχίσω να στέκομαι με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ανεκτική κοινωνία για όλους και όλες, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε πεδίο, είτε είναι η πολιτική, είτε είναι ο δρόμος».

 

Πηγή: newsone.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr