Νάξος: Τον έδωσε στεγνά στα social media... Με αργές κινήσεις εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο της λάθος!
Www.true.gr

Νάξος: Τον έδωσε στεγνά στα social media… Με αργές κινήσεις εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο της λάθος!

Η Νάξος θέμα συζήτησης στα social media λόγω των σχετικών εικόνων. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης…
Μπήκε σαν κύριος στη reception ξενοδοχείου της Χώρας στη Νάξο όταν απουσίαζε η υπάλληλος, έψαξε, πήρε τα λεφτά που βρήκε και έγινε… Λούης! Για κακή του τύχη τις κινήσεις, αλλά και το πρόσωπό του κατέγραψε η κάμερα που υπήρχε στον χώρο.

Η ιδιοκτήτρια κοινοποίησε το βίντεο μέσω του λογαριασμού της στα social media, που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Η ίδια κάνει έκκληση για πληροφορίες που θα την βοηθήσουν να εντοπίσει τον επίδοξο διαρρήκτη του μικρού Ξενοδοχείου στη Νάξο. Το βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις τους και όσοι το κοινοποίησαν στο διαδίκτυο καλούν όποιον μπορεί να είδε κάτι, να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαρρήκτης απέσπασε ένα σημαντικό ποσό από το ξενοδοχείο.

Δείτε τι αναφέρει σχετικά με αυτό το γεγονός η ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου: «Αυτός ο τύπος μπήκε χτες σε κατάλυμα στη Χώρα απογευματινή ώρα και χωρίς να τον καταλάβει κανείς έκλεψε τα χρήματα από την υποδοχή. Τριγυρνούσε χτες από πλατεία Πρωτοδικείου μέχρι κέντρο υγείας ενώ το βράδυ εθεάθη Άγιο Προκόπιο και Αγία Άννα. Κρατάει μια σακούλα και πιθανότατα είναι από κάποιο «οργανισμό » και ζητάει βοήθεια πουλώντας πράγματα.


Αν τον δείτε κάπου ή αν σας ζητήσει βοήθεια παρακαλώ ενημερώστε απευθείας την αστυνομία -2285022100 -για το σημείο που βρίσκεται. Είναι άτομο νεαρής ηλικίας με χαρακτηριστικό περπάτημα. Λογικά θα φοράει το ίδιο καπέλο και μαγιό με χτες. Κάθε πληροφορία σας πολύτιμη»

πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr