Ναταλία Γερμανού: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Epsilon
Www.true.gr

Ναταλία Γερμανού: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Epsilon

Και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού μπαίνει στη λίστα με τα πρόσωπα που με τη λήξη της σεζόν θα αποχωρήσουν από το δυναμικό του Epsilon.

Το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί -κάτι που είχε γίνει γνωστό εβδομάδες πριν-, με τη Ναταλία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, να είχε αρχικά μπει στη διαδικασία να εξετάσει και τα συμβόλαια που της είχε έτοιμα το «Νέο Κανάλι» του Φίλιππου Βρυώνη.

Τελικά, το Epsilon της έκανε πρόταση για μία εβδομαδιαία εκπομπή, η παρουσιάστρια δέχτηκε, ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα έγινε γνωστό πως η Ναταλία αποχωρεί οριστικά από το κανάλι.
Τι συνέβη; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, η Γερμανού απέρριψε την πρόταση καθώς… της έγινε καλύτερη.


«Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη κάλεσε τη Ναταλία Γερμανού να κάνουν ένα ραντεβού για την επόμενη σεζόν, το οποίο έγινε σε ένα πολύ θετικό κλίμα. Η διάθεση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν η Ναταλία Γερμανού να παραμείνει στο Epsilon και την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο ήταν και η διάθεση της Ναταλίας, μέχρι που της έγινε μια καλύτερη πρόταση, από όλες τις απόψεις. Όλα δείχνουν ότι θα την προτιμήσει και φαίνεται να κλείνει προς εκείνη την πρόταση, η οποία της αρέσει περισσότερο. Σίγουρες απαντήσεις θα δώσει μετά την επόμενη εβδομάδα…», μετέφερε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Βουτσάς .

Τα τελευταία δεδομένα τη θέλουν στον ALPHA, ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

Πηγη dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr