Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους γονείς της και τις οποίες χρόνια προσπαθούσε να κρύψει από όλους.

Με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη η Ναταλί Κάκκαβα με αφορμή την εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τους γονείς της, έκανε μια προσωπική αποκάλυψη.

«Αυτό που με είχε στιγματίσει είναι το τι θα πει ο κόσμος. Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια, είχα δύο γονείς που είχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους και με πολύ ακραία γεγονότα. Αυτό που προσπαθούσα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να το κρύψω. Διότι υπήρχε το στίγμα “η κόρη της τρελής”, “η κόρη του αλκοολικού”, “η κόρη του ψυχασθενούς”, “η κόρη αυτού που πηγαίνει στα ιδρύματα”. Μεγαλώναμε με μια ενοχή ότι φταίμε εμείς που οι γονείς μας είχαν αυτές τις ακραίες αντιδράσεις και στάσεις ζωής.

Αυτή την ενοχή την κουβάλαγα πολλά χρόνια στη ζωή μου και προσπαθούσα να κρύψω και να παρουσιάσω χαρούμενο τον εαυτό μου, αλλά μέσα μου πονούσα. Ακόμα και σε σχέσεις που έκανα, το έκρυβα το παρελθόν μου. Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου, ντρεπόμουν για τους γονείς μου. Φοβόμουν ότι όποιος έρθει και γνωρίσει π.χ. τη μητέρα μου, δεν θα με “πάρει” γιατί θα πει “ως κόρη της συγκεκριμένης γυναίκας, εγώ γιατί να κάνω οικογένεια μαζί της;”», εξομολογήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα και κατέληξε:

«Να πω σε ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, να σταματήσουν να ντρέπονται γιατί δεν ευθύνονται οι ίδιοι».

Πλέον οι δυσκολίες είναι παρελθόν και η ίδια έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό της τον Γρηγόρη Γκουντάρα που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.