Νάντια Μπουλέ : «Λύγισε» στον αέρα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την φόρτιση της
Www.true.gr

Νάντια Μπουλέ : «Λύγισε» στον αέρα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την φόρτιση της

Τι συνέβη και η Νάντια Μπουλέ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την φόρτιση της;

Μια πολύ ευάλωτη στιγμή είχε η Νάντια Μπουλέ, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση στον αέρα του DOT στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή για αυτήν στάθηκε η τρυφερή εξομολόγηση που έκανε ο καλεσμένος της εκπομπής, Αιμίλιος Χειλάκης για την γυναίκα της ζωής του, Αθηνά Μαξίμου και τα παιδιά που δεν έκαναν. Κατά τη διάρκεια αυτής, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια συγκινήθηκε και τα μάτια της γέμισαν με δάκρυα.


Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε πως από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων αλύτων, προτιμήσαμε να είμαστε εμείς οι δυο τα παιδιά που δεν κάναμε. Δεν παντρεύτηκα μια μάνα παιδιού, παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Αν η Αθηνά γινόταν μάνα παιδιού, μια χαρά. Δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά εγώ».

«Αιμίλιε, μας έχεις συγκινήσει πολύ γιατί μιλάς με τόση αγάπη και τρυφερότητα» υπογράμμισε ο Μίνως Θεοχάρης στο πλατό του DOT στον ΣΚΑΪ για να συμπληρώσει η Νάντια Μπουλέ «και τόσο ανοιχτά,αλλά με ουσία και δεν είναι συνηθισμένο αυτό το πράγμα».

Πηγή : zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr