Νανά Παλαιτσάκη: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της
Www.true.gr

Νανά Παλαιτσάκη: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η Νανά Παλαιτσαίκη εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, η δημοσιογράφος ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, ενώ συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της.

Αμέσως κάλεσε το EKAB και έπειτα η ίδια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.


Όπως διαβάσουμε σήμερα στο sfaknews.gr η κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη παραμένει σταθερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν το μεσημέρι της Παρασκεύης (9/4) όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

Η δημοσιογράφος πριν από χρόνια είχε περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό. Μάλιστα, είχε μιλήσει παλιότερα σε συνέντευξή της γι’ αυτό: «Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr