Η Νάιλα από το Next Top Model λύγισε: «Μου έλεγαν μη με ακουμπάς…»

H Νάιλα από το Next Top Model ξεσπά και λυγίζει στην εκπομπή της Μελέτη

Η εντυπωσιακή Νάιλα ξεχώρισε με την ομορφιά της στο Next Top Model και δικαίως κέρδισε μία θέση στο κόσμο του μόντελινγκ. Στην πρώτη της συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ξεσπά σε κλάματα όταν αναφέρεται στα συχνά ρατσιστικά σχόλια που δεχόταν από μικρή με αποτέλεσμα να μη θέλει να πάει σχολείο. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το παιδικό τραύμα; Πού βρήκε διέξοδο όταν ήταν μόλις 9 ετών;

«Δεχόμουν πολλά σχόλια μικρή για το χρώμα μου, για τα μαλλιά μου. Μέχρι δευτέρα δημοτικού δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο για αυτό το λόγο. Μου έλεγαν ότι μοιάζω με κ@@ρ@@@@, ότι τα μαλλιά μου βρωμάνε, επειδή έφτιαχνα κοτσιδάκια και είχα μια εβδομάδα κοτσιδάκια, μου έλεγαν μη με ακουμπάς θα πάρω το χρώμα του δέρματος σου πάνω μου.

Για 7 χρονών κοριτσάκι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Εγώ ήμουν σε μια γωνία και έκλαιγα. Το έλεγα στους γονείς μου. Κι εκείνοι ήταν σε μια ξένη χώρα και έπρεπε να δουλέψουν και να με μεγαλώσουν, οπότε και αυτοί πέρασαν δύσκολα. Δεν έβρισκαν δουλειά λόγω χρώματος. Ήταν κοινά τα συναισθήματα. Μου έλεγαν ότι πρέπει να είμαι δυνατή και πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Νάιλα!

Δείτε όλα όσα είπε στην Ελεονώρα!

gossip