Ναύπλιο: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης! Πεδίο μάχης με μαχαίρια και καδρόνια. Τι συνέβη
Www.true.gr

Ναύπλιο: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης! Πεδίο μάχης με μαχαίρια και καδρόνια. Τι συνέβη

Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια σημειώθηκαν στο Ναύπλιο, στο κέντρο της πόλης, καθώς ομάδες Ρομά συγκρούστηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, το μεσημέρι.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ.

Ρομά ήρθαν στα χέρια και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες και να υπάρξουν τραυματίες. Ο λόγος της συμπλοκής δεν είναι γνωστός.
Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ σημειώθηκαν και φθορές αυτοκινήτων.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους νοσηλεύονται από δυο άτομα μετά τα επεισόδια τα οποία και θεωρούνται κρατούμενοι και φυλάσσονται από άνδρες της αστυνομίας


πηγη: lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr