11 Μυστικά Κόλπα για τις Γυναίκες που οι Διάσημοι Οίκοι Μόδας Δεν θέλουν να ξέρεις. Το 8ο είναι Απίστευτο.
Www.true.gr

11 Μυστικά Κόλπα για τις Γυναίκες που οι Διάσημοι Οίκοι Μόδας Δεν θέλουν να ξέρεις. Το 8ο είναι Απίστευτο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι διάσημες φαίνονται πάντα εκπληκτικές παρά την ηλικία ή τα προβλήματά τους; Οι βασικές αρχές της αποτελεσματικής φροντίδας είναι απλές και διαθέσιμες σε όλους. Ας ρίξουμε μια ματιά!

1. Μην απορρίπτετε τα πλεονεκτήματα του αντηλιακού.

Το όμορφο και υγιές δέρμα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την τακτική χρήση αντηλιακού.

2. Μην υπερξηραίνετε το δέρμα σας εάν υπάρχει φλεγμονή.

Οι περισσότερες τοπικές κρέμες που ξηραίνουν τα σπυράκια, περιέχουν υπεροξείδιο βενζοϋλίου που στεγνώνει το δέρμα, επιδεινώνει τη φλεγμονή και αυξάνει την παραγωγή σμήγματος.

Ο Δρ Harold Lancer συνιστά να στρέψετε την προσοχή σας στην απολέπιση με σαλικυλικό ή γαλακτικό οξύ και μάσκες καθαρισμού με άργιλο.

3. Ποτέ μην ξεχνάτε το λαιμό σας.

Ο λαιμός είναι μέρος του σώματος μιας γυναίκας που δείχνει την ηλικία της, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να το φροντίζετε καλά. Το δέρμα εκεί είναι λεπτό και απαιτεί φροντίδα, όπως και στο πρόσωπό σας.

4. Τρίψτε ένα παγάκι στο δέρμα σας.Η δερματολόγος της Santa Monica Dr. Ava Shamban συμβουλεύει να τρίβετε στο πρόσωπό σας ένα παγάκι για μερικά δευτερόλεπτα, για να αποφύγετε τη θαμπή όψη της επιδερμίδας. Αυτό το απλό τέχνασμα διεγείρει την κυκλοφορία στο δέρμα σας.

5. Αποθηκεύστε σωστά τα αξεσουάρ ομορφιάς.

Μην αποθηκεύετε τα είδη ομορφιάς σας στο μπάνιο, επειδή ο ζεστός και υγρός αέρας τα αναγκάζει να χαλάσουν πιο γρήγορα. Οι κρέμες προσώπου και άλλα αξεσουάρ ομορφιάς που δεν χρησιμοποιείτε συχνά θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο.

6. Κρατήστε όσα έρχονται σε επαφή με το δέρμα σας καθαρά.

Δεν πρέπει να αγγίζετε ποτέ το πρόσωπό σας με βρώμικα χέρια. Αλλάζετε τις μαξιλαροθήκες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρό ή κανονικό τύπο δέρματος ή μία φορά κάθε τρεις ημέρες εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό.

7. Μην χρησιμοποιείτε scrubs και σφουγγάρια προσώπου, ειδικά εάν είστε επιρρεπείς στην ακμή.

Ο οποιοσδήποτε τύπος δέρματος χρειάζεται λεπτό καθαρισμό χωρίς σαπούνι και για να μειώσετε την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, εφαρμόστε μια πάστα νερού και ασπιρίνης στα σπυράκια.

8. Το μασάζ προσώπου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.Η Ole Henriksen συστήνει μασάζ λεμφικής αποστράγγισης κατά κύκλων κάτω από τα μάτια. Η διαδικασία διεγείρει τη λεμφική ροή, το δέρμα λειαίνει και οι «σακούλες» εξαφανίζονται. Εκτός αυτού, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο σπίτι.

9. Φροντίστε τα χέρια σας.

Τα χέρια απαιτούν την ίδια προσοχή όπως και ο λαιμός, γιατί το δέρμα είναι πολύ λεπτό. Δοκιμάστε να κάνετε τις δουλειές σας με γάντια και να ενυδατώνετε τακτικά το δέρμα σας με κρέμα.

10. Καθαρίστε καλά το δέρμα σας.

Η δερματολόγος Debra Jaliman επισημαίνει ότι δεν πρέπει να πέφτετε ποτέ για ύπνο με μακιγιάζ. Εάν το κάνετε αυτό, θα καταλήξετε με κλεισμένους πόρους και φλεγμονές.

11. Αφαιρέστε το σουτιέν πριν πάτε για ύπνο.

Το σουτιέν, ειδικά όταν είναι σφιχτό ή με σύρμα, περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος, οδηγώντας σε προβλήματα υγείας. Επιπλέον, προκαλεί ερεθισμό του δέρματος, ανησυχία λόγω δυσφορίας και μαυρίζει το δέρμα κάτω από τις τιράντες και το σύρμα.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr