Να Προσέχετε για να... έχετε! Αυτά είναι τα ζώδια είναι πιθανότερο να σε Απατήσουν αυτό το καλοκαίρι
Www.true.gr

Να Προσέχετε για να… έχετε! Αυτά είναι τα ζώδια είναι πιθανότερο να σε Απατήσουν αυτό το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι, κυρίως ο Ιούλιος, έχει αρκετά τεστ και προκλήσεις που μπορεί να βάλουν σε δοκιμασία κάποια ζώδια και τη σχέση τους, η οποία φυσικά αν είναι γερή, θα αντέξει, σε περίπτωση όμως που τα θεμέλιά της τρίζουν, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.
Από την άλλη, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, οπότε κάποιοι που δεν έχουν από τη φύση τους ισχυρές αντιστάσεις, δεν αποκλείεται να ενδώσουν.

Ιχθύες
Σε μια χρονιά που έχει την εύνοια του Δία, είναι πολύ πιθανό να τη «δει» κάπως αλλιώς φέτος το καλοκαίρι. Πιο αισιόδοξος, πιο αυτοπεποιθησάτος, αλλά και πιο χαλαρός και επιπόλαιος. Είναι που είσαι και επιρρεπής στα σφάλματα, δεν αποκλείεται, μετά από ένα επίμονο φλερτ τελικά να υποκύψει κι ύστερα να προσπαθήσει να καλύψει την «αμαρτία» του ή να την ξεχάσει, προσποιούμενος ότι δεν έγινε ποτέ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μαθευτεί, από σπόντα και η σχέση του να διαλυθεί.

Υδροχόος
Έχει χάσει τα αβγά και τα καλάθια με τον Ουρανό στον Ταύρο και με τον Άρη στον 7ο οίκο του μέχρι και τις 18 Αυγούστου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για τη σχέση του. Από την άλλη, οι προκλήσεις θα είναι απανωτές και πόσο να αντέξει στις «επιθέσεις» που θα δέχεται από το αντίθετο φύλο; Δε μιλάμε και για ζώδιο που ακολουθεί πρέπει και κανόνες. Κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να καταπιέζεται, οπότε το πιο πιθανό είναι να ενδώσει. Μάλιστα, θα το παραδεχτεί και δε θα νιώσει καμία ενοχή ούτε θα προσπαθήσει να «φτιάξει» τα πράγματα κι ό,τι γίνει.


Κριός
Με τον Άρη στον 5ο οίκο του, δηλαδή, στον ερωτικό τομέα, ο Κριός, γι’ αυτό το καλοκαίρι, προικίζεται με έντονη σεξουαλικότητα, αυτοπεποίθηση και απεριόριστη ενέργεια. Λογικό είναι να γίνει πόλος έλξης του αντίθετου φύλου και το ματάκι του να αρχίσει να παίζει άσχημα. Αν, μάλιστα, του έχει φύγει ο ενθουσιασμός για το ταίρι του, έχει ρουτινιάσει και βαριέται, οι συνθήκες τον… ευνοούν και θα την κάνει την γκέλα του. Έχει και τον Ουρανό στον 2ο οίκο του, που να του δημιουργεί αστάθεια και να μην ξέρει τι θέλει για να είναι ευχαριστημένος, οπότε δύσκολα θα κρατηθεί

Δίδυμοι
Το συγκεκριμένο ζώδιο το συνοδεύει η φήμη του «άπιστου», ενώ πολλές φορές δεν είναι. Αυτό το καλοκαίρι όμως μάλλον θα τη δικαιολογήσει, εξ αιτίας του Δία στον 7ο οίκο του, που εκτός του ότι τον κάνει πολύ δημοφιλή, με αποτέλεσμα να μαζεύει πάνω του αρκετά πρόσωπα, του ξυπνά και τον κακό του εαυτό, αυτόν που δεν ικανοποιείται, θέλει να έχει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων και να παίζει σε πολλά ταμπλό. Συνηθισμένος στο να βρίσκει πειστικά ψέματα, εύκολες δικαιολογίες και τρόπους να ξεφεύγει από το στρίμωγμα, αρχικά δε θα γίνει τσακωτός, όμως πολύ σύντομα θα βγουν στη φόρα οι αμαρτίες του.

Πηγη pink.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr