Όσοι Έβλεπαν το Πανέμορφο Τατουάζ στον γλουτό της 36χρονης Εμεναν με Ανοιχτό το Στόμα. Όταν τους είπε ΤΙ κρύβει από Κάτω Σοκαρίστηκαν

Μία μητέρα που δεν μπορούσε να καθίσει κάτω για πάνω από 10 χρόνια λόγω τεράστιων αποστημάτων στον γλουτό της, κάλυψε την ουλή που έμεινε με ένα τατουάζ με τριαντάφυλλα. 

Η Nicola Fletcher, 36, από το Blackpool, άρχισε να αναπτύσσει τις πληγές όταν ήταν μόλις 19 σαν αποτέλεσμα της ασθένειας Crohn, μία κατάταση που προκαλεί φλεγμονή στο πεπτικό σύστημα. Μετά από 10 χρόνια φριχτών πόνων, οι γιατροί συμφώνησαν να την χειρουργήσουν και να αφαιρέσουν κομμάτι από το δεξιό κομμάτι του γλουτού της.

Παρόλο που η επέμβαση της έδωσε μεγάλη ανακούφιση, της άφησε μία μεγάλη ουλή που τώρα κάλυψε με ένα τατουάζ με τριαντάφυλλα.

Η Ms Fletcher, που δεν μπορεί να δουλέψει λόγω της κατάστασής της, είπε: «Ξόδεψα 10 χρόνια στο νοσοκομείο πονώντας και παρόλο που θεραπεύτηκα, ένιωθα πολύ ντροπή για την ουλή που έμεινε.


Μετά το τατουάζ όμως, δεν φαίνεται καν πως υπάρχει ουλή από κάτω.»

Ξεκίνησε να έχει τα πρώτα συμπτώματα όταν ήταν 10 ετών. Έβλεπε ότι πήγαινε πολύ συχνά στην τουαλέτα και έχανε συνέχεια βάρος. Ντρεπόταν πολύ να πει στους γονείς της τι συνέβαινε αλλά μετά από λίγο καιρό τελικά τους το είπε.

Αρχικά, νόμιζαν πως ήταν διατροφική διαταραχή επειδή έχανε πολύ γρήγορα βάρος αλλά οι εξετάσεις έδειξαν πως έπασχε από την νόσο του Crohn.

Της είπαν πως έπρεπε να κάνει μία επέμβαση, στην οποία το λεπτό έντερο οδηγείται από ένα άνοιγμα στην κοιλιά σε μία σακούλα.


Αφού έμαθε να φροντίζει την σακούλα της, η υγεία της άρχισε να βελτιώνεται. Αλλά εφτά χρόνια μετά, όταν ήταν 19, άρχισε να έχει έντονους πόνους στους γλουτούς. Άρχισε να βγάζει αποστήματα στο έναν της γλουτό και σαν αποτέλεσμα δεν μπορούσε να καθίσει με τίποτα.

Μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας, η Fletcher πήγε στο νοσοκομείο Salford Royal Hospital το 2011. Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μπορούσε να έχει ξανά μία φυσιολογική ζωή.

Στις 28 Νοεμβρίου πέρυσι, η Fletcher πήρε την απόφαση και έκατσε για έξι ώρες στην καρέκλα του τατουατζή της. Είπε: «Δεν πόνεσα πολύ. Μετά από τόσο πόνο που έχω περάσει, το να κάνω τατουάζ μου φάνηκε πολύ εύκολο.»

Credit: dailymail.co.uk