Τραγωδία με τον Βασίλη Καλούση: Αυτός είναι ο Λόγος και το Μεγάλο Δράμα που τον "Έσμπρωξε"στις ράγες του τρένου.
Www.true.gr

Τραγωδία με τον Βασίλη Καλούση: Αυτός είναι ο Λόγος και το Μεγάλο Δράμα που τον «Έσμπρωξε»στις ράγες του τρένου.

Για δέκα ημέρες παρέμεινε στα ψυγεία του νεκροτομείου ως «αγνώστου ταυτότητας» ο λαϊκός τραγουδιστής του ’80, Βασίλης Καλούσης μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε την 1η Οκτωβρίου, πέφτοντας στις ράγες του τρένου στο σταθμό του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Καλούσης δε μπορούσε να αντέξει την ανεργία, η οποία τον είχε βυθίσει σε σκέψεις που τον βασάνιζαν και τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Ο τραγουδιστής έπεσε στις ράγες του τρένου βάζοντας τέλος στη ζωή του και το σώμα του ανασύρθηκε διαμελισμένο.

Όπως δήλωσε στην Espresso ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, ο οποίος έκανε γνωστή την τραγική είδηση, μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές προσπαθούσε να του βρει δουλειά, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. «Μου είχε πει ότι τον φιλοξενούσε ένας κουμπάρος του, ο οποίος πέθανε, όμως, από καρκίνο. Έτσι, ο Βασίλης έμεινε ξεκρέμαστος».Ποιος ήταν ο Βασίλης Καλούσης

Ο Βασίλης Καλούσης τραγούδησε βαθιά ερωτικά κομμάτια με τη μοναδική του φωνή του από το 1982 έως περίπου τα μέσα του ’90 δίπλα σε μεγάλες φωνές τα νυχτερινά κέντρα της Εθνικής Οδού και στην Αχαρνών.

Πηγη thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr