Ν. Κοτζιάς: «Δεν είπα ποτέ δημόσια ότι έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου»
Www.true.gr

Ν. Κοτζιάς: «Δεν είπα ποτέ δημόσια ότι έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου»

Μία συνέντευξη διαφορετική από τις υπόλοιπες έδωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο.

Μια συνέντευξη στο ΡΙΚ και στον Τάσο Τρύφωνος, στην οποία φαίνεται ότι ο κ. Κοτζιάς θα είναι άκρως εξομολογητικός.

Από το τρέιλερ που είναι ήδη στον αέρα, αίσθηση προκαλεί η πρώτη δημόσια αποκάλυψη του Νίκου Κοτζιά για την υγεία του.


«Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό;», γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε», εξομολογείται ο Νίκος Κοτζιάς. Ο τέως ΥΠΕΞ αποκαλύπτει επίσης ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.

Η συνέντευξη έγινε πριν λίγες μέρες στο Hilton Athens και στα αποσπάσματα της συνέντευξης που παίζουν στο τρέιλερ, ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Ο Νίκος Κοτζιάς εύλογα αφού μιλάει στην κυπριακή τηλεόραση κάνει εκτενείς αναφορές στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία, ενώ φυσικά αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη συμφωνία των Πρεσπών και απαντά σε όλες τις επικρίσεις που ακούστηκαν για τη συμφωνία.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr