Μυστηριώδης άντρας σώζει Μωρό μέσα από Φλεγόμενο σπίτι. 46 Χρόνια αργότερα αποκαλύπτεται η Σοκαριστική Αλήθεια
Www.true.gr

Μυστηριώδης άντρας σώζει Μωρό μέσα από Φλεγόμενο σπίτι. 46 Χρόνια αργότερα αποκαλύπτεται η Σοκαριστική Αλήθεια

Στις 2 Ιουλίου 1971 ένας 24χρονος φοιτητής στο Fresno City College πήγε σπίτι μετά από ένα βράδυ αγώνα στην πίστα.

Όταν πήγε στο σπίτι του, παρατήρησε μια περίεργη «λάμψη» και άρχισε να οδηγεί προς αυτό που υποτίθεται ότι ήταν φωτιά.

Έφτασε σε ένα σπίτι που ήταν κατακλυσμένο από φλόγες. Τρία νεαρά κορίτσια στέκονταν έξω με τα νυχτικά τους. Υπήρχε επίσης μια τρομαγμένη μαμά που φώναζε ότι ένα από τα παιδιά της ήταν ακόμα μέσα στο σπίτι.

Η αστυνομία είχε μόλις φτάσει, αλλά η πυροσβεστική υπηρεσία δεν ήταν ακόμα εκεί. Η απελπισμένη μητέρα, Carol Magee, είπε στην αστυνομία και τον ξένο σε ποιο δωμάτιο ήταν το μωρό της – δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο.

Οι μόνοι άνθρωποι στην περιοχή ήταν η αστυνομία και ο νεαρός φοιτητής, η αστυνομία έσπασε ένα παράθυρο και σήκωσε τον φοιτητή σε ένα δωμάτιο γεμάτο καπνό, όπου το παιδί έπρεπε να είναι μέσα.

Ο ξένος βρήκε το μωρό και το πήρε. Ευτυχώς, το μωρό ήταν εντελώς άθικτο. Ο νέος ήρωας έφυγε από το παράθυρο και άφησε το φλεγόμενο σπίτι. Όλα είχαν πάει καλά, εκτός από το ότι είχε κοπεί από τα γυάλινα κομμάτια στο σπασμένο παράθυρο.Στιγμές αργότερα, καθώς η μητέρα αγκάλιαζε το παιδί της, ο μυστηριώδης φοιτητής εξαφανίστηκε. Εκείνη τη στιγμή, το σπίτι κατέρρευσε και το δωμάτιο του παιδιού το κατάπιαν οι φλόγες.

Ο νεαρός άνδρας που έσωσε το μωρό, επέστρεψε στη ζωή του και δεν άκουσε τίποτα περισσότερο για το μωρό που είχε σώσει.

Η οικογένεια, δεν μπόρεσε να βρει τον μυστηριώδη ήρωα και να του πει «ευχαριστώ». Έγραψε μια ευχαριστήρια επιστολή και την έστειλε στην τοπική εφημερίδα, The Fresno Bee, και ζήτησε να δημοσιεύσουν την επιστολή ως διαφήμιση.

Οι δημοσιογράφοι στο The Fresno Bee αποφάσισαν να βοηθήσουν την Cyndee να βρει τον άντρα που έσωσε τη ζωή του μικρού αδερφού της το 1971. Και τελικά τα κατάφεραν.Στο τέλος του περασμένου έτους, μαζί με τις αδελφές της επισκέφθηκαν τον Rick Freund για πρώτη φορά και μπόρεσαν τελικά να του δώσουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους.

Ο Μπόμπι είναι 47 ετών και ζει λίγο έξω από το Φρέσνο. Δουλεύει ως ξυλουργός και είναι περήφανος που είναι τεχνίτης.

Ο Μπόμπι και η οικογένειά του συναντήθηκαν με τον Rick Freund σε ένα εστιατόριο. Ο Μπόμπι έμαθε ότι ο Freund υπηρέτησε στο Στρατό ως στρατιωτική αστυνομία και κατέχει μια εταιρεία φορτηγών.

Δυστυχώς, η μαμά Carol δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Freund από κοντά. Πέθανε το 2003. Ωστόσο, είχε γράψει τη δική της ευχαριστήρια επιστολή – από την μεριά του Μπόμπι.

Credit: newsner.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr