Το Μυστικό της Επιτυχίας του 2019: Το Μοναδικό Πράγμα που Κάνει το κάθε Ζώδιο Ευτυχισμένο!
Www.true.gr

Το Μυστικό της Επιτυχίας του 2019: Το Μοναδικό Πράγμα που Κάνει το κάθε Ζώδιο Ευτυχισμένο!

Αναρωτηθήκατε, αλήθεια, ποτέ πόσο πολύ επηρεάζουν τα άστρα το τι σας κάνει χαρούμενους, τι σας γεμίζει σαν άνθρωπο και τι σας κάνει να αισθάνεστε ευφορία;
Ποια είναι τα πράγματα, υλικά ή συναισθηματικά, που αναζητάτε για να νιώσετε πλήρεις; Είναι η ασφάλεια, είναι η εξουσία, είναι η αγάπη, είναι η ελευθερία;
Ήρθε η ώρα να μάθετε τι είναι αυτό που, σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, σας λείπει για να είστε και να νιώθετε ευτυχείς.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, σαν παρορμητικό και ενθουσιώδες ζώδιο που είναι, ζει μόνο για το τώρα. Προσπαθεί να πάρει όση περισσότερη ευτυχία γίνεται από κάθε στιγμή που ζει και παθιάζεται εύκολα. Φαίνεται πως έχει πιάσει το νόημα της ζωής και όπως λέει και το τραγούδι: Σήμερα, η ζωή μου όλη, σήμερα… Δεν μπορεί κανείς να τον δελεάσει με υποσχέσεις για το μέλλον και με όνειρα θερινής νυκτός.

Αυτό που μετράει γι’ αυτόν είναι να ρουφά σαν μέλισσα τη γύρη της ζωής κάθε λεπτό. Ένα άλλο πράγμα που τον θρέφει είναι το ρίσκο. Δώσε σε έναν Κριό κίνδυνο και παρ’ του την ψυχή. Αν θέλετε να τον κάνετε πραγματικά ευτυχισμένο, θα πρέπει διαρκώς να τον εξεγείρετε και να τον ξεσηκώνετε γιατί ο δυναμισμός του δεν ικανοποιείται με ημίμετρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος, ως γνωστόν, πάνω απ’ όλα επιζητά οικονομική εξασφάλιση και υλική άνεση. Αν του προσφέρεις σταθερότητα και σιγουριά, τότε νιώθεις πως του χαρίζεις τον κόσμο όλο. Μία σοβαρή σχέση, ένας γάμος, μία πολύ καλή δουλειά, μια πετυχημένη καριέρα, ένας φουσκωμένος λογαριασμός στην τράπεζα είναι εκ των ων ουκ άνευ για να αισθανθεί πως έχει όλα όσα του χρειάζονται για να είναι ολοκληρωμένος.

Μια ήρεμη οικογενειακή ζωή είναι επίσης πολύ σημαντική. Χωρίς αυτήν νιώθει έξω από τα νερά του. Και βέβαια όλο αυτό είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά δεν είναι ανάγκη να του το πείτε… Ένας Ταύρος δεν μπορεί εύκολα να συμβιβαστεί με την ιδέα του απρόβλεπτου στοιχείου της ζωής. Η ανασφάλεια είναι το σαράκι που κατατρώει τα θεμέλια της ευτυχίας του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, σαν ζώδιο της Μεταβλητής και του Αέρα, είναι το πιο αεικίνητο και ζώδιο κατ’ εξοχήν της αλλαγής. Η ευτυχία είναι αδιανόητη γι’ αυτόν χωρίς καταστάσεις και ανθρώπους να εναλλάσσονται συνεχώς και να γυρίζουν σαν ένα αδιάκοπο γαϊτανάκι. Νιώθει μια αστείρευτη δίψα για γνώση και μια ακατανίκητη επιθυμία για νέες εμπειρίες.

Όποια πέτρα και να σηκώσεις, έναν Δίδυμο θα βρεις από κάτω. Αισθάνεται στο στοιχείο του, όταν μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα, γνωρίζει καινούριους ανθρώπους και δεν προλαβαίνει τις ανακατατάξεις. Κλείσε σε έναν Δίδυμο τη στρόφιγγα της αλλαγής και θα τον δεις να μαραζώνει… Δεν νοείται αλλιώς η ευτυχία γι’ αυτόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο η συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, η πλούσια εσωτερική ζωή και η οικογενειακή γαλήνη αποτελούν προαπαιτούμενα για την ευτυχία του. Ένας Καρκίνος αγαπάει βαθιά και αληθινά και περιμένει και από τον άλλον το ίδιο για να νιώσει πλήρης. Αν νιώσει πως τον παραμελούν, θα πληγωθεί βαθιά.

Η αποδοχή των άλλων είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν. Θέλει να αισθάνεται πως εισπράττει φροντίδα, προστασία και στήριξη από παντού για να νιώθει πως είναι καλά. Αν θες να κάνεις έναν Καρκίνο ευτυχισμένο φρόντισε να είσαι πάντα δίπλα του και να μην τον κάνεις ποτέ να νιώθει ανασφάλεια και αμφιβολίες για την αγάπη σου.


ΛΕΩΝ

Για έναν Λέοντα η ευτυχία είναι συνώνυμη της εξουσίας και της επιτυχίας. Θέλει να είναι πάντα πρωτοπόρος και όλοι οι άλλοι να τρώνε τη σκόνη του… Αυτό του προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Τα σχέδια του είναι μονίμως μεγαλεπήβολα και στοχεύει εκεί όπου όλοι οι άλλοι φοβούνται. Το να νιώθει πως είναι νικητής και πως μετά από αυτόν το … χάος είναι μεγάλη ευτυχία για το υπερφιλόδοξο αυτό ζώδιο.

Αν θέλεις να τον κάνεις να αισθάνεται πως μαζί σου βρήκε την ευτυχία, φρόντισε να του δείχνεις τον απεριόριστο θαυμασμό σου και την αναγνώριση της ανωτερότητάς του. Πολλές φορές είναι ματαιόδοξος και επιζητά δόξα και προβολή για να αισθανθεί ότι ολοκληρώνεται η ύπαρξή του. Δυστυχία για τον Λέοντα είναι μια ζωή συμβατική και συνηθισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον συντηρητικό Παρθένο η ευτυχία εξαρτάται άμεσα από την αντίληψη που έχει για το καλό, τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά. Η φροντίδα, η τάξη και η ηθική είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτόν, όπως και η μανία για τελειότητα. Η ανιδιοτέλειά του είναι χαρακτηριστική. Θα αφήσει στην άκρη όλες τις δικές του ανάγκες, προκειμένου να υπηρετήσει τον υψηλό σκοπό του.

Θα κάνει τα πάντα για να επανορθώσει τα κακώς κείμενα και να επιβάλλει τους δικούς τους άγραφους κανόνες, σύμφωνα με το δικό του σύστημα αξιών. Αν θέλετε να τον κάνετε ευτυχισμένο, θα πρέπει να του τονίζετε συνεχώς και αδιαλείπτως πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά και το έργο του.

ΖΥΓΟΣ

Η ευρυθμία του κόσμου, η ομορφιά, η καλαισθησία, η τελειότητα είναι απαραίτητα για να νιώθει ένας Ζυγός στα νερά του. Αν το περιβάλλον γύρω του δεν απηχεί αυτές τις αξίες, ένας Ζυγός θα νιώσει αποξενωμένος. Θέλει να κοιτάζει γύρω του και να βλέπει τα πράγματα σε τάξη, σύμφωνα με το καλό του γούστο και τίποτα να μην αναστατώνει την αταραξία του κόσμου του.

Επειδή, όμως, ένας Ζυγός δεν μπορεί να μείνει για πολύ μόνος του, θέλει και κάποιον δίπλα του για συμμεριστεί την ευτυχία του. Για να του προσφέρετε την ευτυχία που έχει ανάγκη θα πρέπει να εκτιμάτε τα πιστεύω του και να θαυμάζετε απεριόριστα την αισθητική του και τις απόψεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον πεισματάρη και αποφασιστικό Σκορπιό δεν υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο του για την κατάκτηση της ευτυχίας. Θα επιμείνει μέχρι να πετύχει τον σκοπό του. Το να πείθει για τα πιστεύω του και να ισχυροποιεί τη θέση του είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία του. Θα παλέψει, μέχρι τελικής πτώσεως, για την επίτευξη των στόχων του και δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Αυτό είναι που του προσφέρει σημαντικό ποσοστό ευτυχίας. Δεν του αρέσει καθόλου η ήττα και το να νιώσει ότι έχασε είναι ο χειρότερος εφιάλτης του. Όπως, επίσης, και το αίσθημα ότι χάνει την πρωτοκαθεδρία του. Γι’ αυτό αν ζείτε με έναν Σκορπιό φροντίστε να τον πείσετε πως κάνει λάθος και πως παραμένει πάντα άτρωτος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Βασικό στοιχείο και σήμα κατατεθέν της ευτυχίας ενός Τοξότη είναι ένα μόνο συστατικό: η ελευθερία. Ενθουσιάζεται με τις προκλήσεις, διαθέτει ευρύτητα πνεύματος και θέλει κάθε φορά ν’ ανοίξει τα φτερά του και να περιπλανηθεί μέχρι και την άλλη άκρη του κόσμου. Μπορεί ακόμα και να θυσιάσει μια σχέση, προκειμένου να κατακτήσει την πολυπόθητη ελευθερία του.

Η ανάγκη του για δράση και περιπέτεια είναι ακατάβλητη. Δώσε ταξίδι σ’ έναν Τοξότη και παρ’ του τη ζωή… Μην προσπαθήσεις να τον φυλακίσεις, γιατί θα τον χάσεις. Αν θες να βρει σε σένα αυτό που ψάχνει, άσε του μεγάλα περιθώρια κινήσεων. Και θα σε ευγνωμονεί για την καλή του τύχη…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους η ευτυχία συνίσταται στην επίτευξη των στόχων τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Είναι υπεύθυνοι και πολύ εργατικοί και θέλουν να αισθάνονται πάντα πως οι άλλοι τους αποδέχονται για τα επιτεύγματά τους. Νιώθουν επαρκείς μόνο όταν οι υποθέσεις τους εξελίσσονται, με τον τρόπο που επιθυμούν αυτοί.

Μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους και αν τους καρφωθεί κάτι στο μυαλό δεν θα ικανοποιηθούν μέχρι να το πραγματοποιήσουν. Όσοι θέλετε να κάνετε έναν Αιγόκερω ευτυχισμένο, προσπαθήστε να του υποδείξετε και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορεί να καταφέρει όσα επιθυμεί, για να μην αισθάνεται ανεπαρκής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος πάνω απ’ όλα θέλει να πολεμά για κάποιον υψηλό σκοπό και να υπερίπταται σε άλλες πιο υψηλές σφαίρες, μακριά από τις πεζές ασχολίες των υπολοίπων. Νιώθει ευφορία όταν είναι προσηλωμένος σε κάποιο ιδεώδες και ζει και αναπνέει στην υπηρεσία ενός ευγενούς σκοπού. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη όταν καταρρίπτει τα κλισέ των υπολοίπων και εφαρμόζει νέες ιδέες σαν πρωτοπόρος που είναι.

Ένας Υδροχόος θέλει να ανοίγει νέους δρόμους. Αν θέλετε να τον δείτε ευτυχισμένο, πρέπει να σταθείτε στο πλευρό του, αφήνοντας μεγάλο χώρο στην ανεξαρτησία του. Ακόμα και τις στιγμές που μοιάζει να θέλει να μείνει μόνος και δείχνει απόμακρος, μπορεί να λαχταρά για συντροφιά.

ΙΧΘΥΣ

Ο ονειροπόλος και διαισθητικός Ιχθύς θέλει να αισθάνεται πως βρίσκεται κοντά στην αληθινή φύση των πραγμάτων και πως όλο το σύμπαν είναι ένα. Τον ελκύουν πράγματα μυστηριώδη και νιώθει σαν στο σπίτι του μόνο όταν βρίσκεται στη δική του ονειροφαντασία. Μπορεί να καταφύγει και σε ουσίες που του προσφέρουν αυτήν τη δήθεν διαφυγή από την πραγματικότητα.

Δεν του αρέσει καθόλου να νιώθει μόνος . Αν δεν θέλετε να κάνετε έναν Ιχθύ δυστυχισμένο, μην τον πιέζετε αλλά αφήστε τον να στροβιλίζεται στα ανάερα όνειρά του και να εμμένει στη δική του μυστικιστική θέαση της ζωής, αφού έτσι είναι ευχαριστημένος.

Πηγη.daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr