Μυρσίνη Λοΐζου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει Μνημόνιο- Παίρνω δύναμη από όσους με χτυπάνε
Www.true.gr

Μυρσίνη Λοΐζου: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει Μνημόνιο- Παίρνω δύναμη από όσους με χτυπάνε

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα» βρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κόρη του σπουδαίου Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη Λοΐζου.

Η Μυρσίνη Λοΐζου ρωτήθηκε για το σάλο που προκλήθηκε με αφορμή την υποψηφιότητά της, αλλά και τα παλαιότερα tweet της που βρήκαν το φως της δημοσιότητας, όπου έγραφε: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη».

Η Μυρσίνη Λοΐζου υποστήριξε: «Δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει».

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη Λοΐζου περιέγραψε τη ζωή της, γνωστοποιώντας τι έχει κάνει επαγγελματικά μέχρι τώρα και μίλησε για τον αγώνα που έδωσε για τα πνευματικά δικαιώματα. «Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική».


Όσο για το πως πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες…Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.»

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την απαγόρευση που είχε θέσει πριν λίγα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε», καθώς, όπως είπε: «Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι’ αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».

 


 

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr