Μυρίζει ο Κόλπος σας Ψαρίλα ή Έχει Βαριά Μυρωδιά; Αν Ναι, δείτε ΤΙ Σημαίνει για την Υγεία σας.
Www.true.gr

Μυρίζει ο Κόλπος σας Ψαρίλα ή Έχει Βαριά Μυρωδιά; Αν Ναι, δείτε ΤΙ Σημαίνει για την Υγεία σας.

Οι γυναίκες έχουν μεγαλώσει πιστεύοντας πως ο κόλπος τους πρέπει να μυρίζει σαν λουλούδι. Γι’αυτό και όλα τα γυναικεία προϊόντα στην αγορά μυρίζουν τόσο ωραία.

Στο blog της, η Dr. Gunter μίλησε προς τους άντρες που παραπονιούνται για την φυσική οσμή του κόλπου. Είπε στις γυναίκες να μην ντρέπονται και να μην χρησιμοποιούν επικίνδυνα προϊόντα που κρύβουν την φυσική οσμή του.

Μια φορά, ένας πρώην φίλος της της είχε πει πως δεν μύριζε ο κόλπος της καλά. Εκείνη όμως είναι ειδική στο θέμα αυτό και τον έβαλε αμέσως στην θέση του.

Είπε πως πολλές φορές οι άντρες προσπαθούν να χειριστούν τις γυναίκες τους χρησιμοποιώντας διάφορες τέτοιες δικαιολογίες.

Εξήγησε πως αν πλυθεί ο κόλπος εσωτερικά, θα χαλάσει η φυσική ισορροπία του pH και αυτό μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις, όπως η γονόρροια.Η Dr. Gunter συνέχισε:

«Αφού αυτό συνέβη σε μένα, σίγουρα θα έχει συμβεί και σε άλλες γυναίκες. Εκτός από αυτό, τα άπειρα προϊόντα στα φαρμακεία δείχνουν πως μάλλον έχω δίκιο. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, πηγαίνετε σε γιατρό.

Εάν ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας πείσει πως μία τεχνητή οσμή είναι καλύτερη από την φυσική, τότε είναι αυτός που έχει πρόβλημα. Κατά την προσωπική μου άποψη και αυτό είναι μία μορφή κακοποίησης…»

Είπε πως δεν χρειάζεται να κάνετε ντους για να καθαρίσετε τον κόλπο.

“Ο κόλπος καθαρίζεται από μόνος του.»Σε μία ανάρτηση έγραψε:

«Γι’αυτό που είμαι σίγουρη είναι πως ο κόλπος δεν χρειάζεται καθάρισμα και το αιδοίο πολύ λίγο.»

Επίσης, μίλησε για άλλα προϊόντα και μεθόδους καθαρισμού που χρησιμοποιούν οι γυναίκες και στην πραγματικότητα μπορούν να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα.

«Αλλάζοντας την ισορροπία της περιοχής, αυξάνετε τον κίνδυνο να κολλήσετε γονόρροια ή HIV αν εκτεθείτε. Και παραδόξως, θα προκαλέσετε περισσότερη δυσοσμία.»

Η κλινική Mayo Clinic είπε πως η οσμή ψαριού μπορεί να δείχνει πρόβλημα υγείας και πως θα πρέπει να πάτε να σας δει γυναικολόγος άμεσα.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr