Μύκονος: Ιταλίδες καλλονές έδωσαν τα ρέστα τους παρά το lockdown. «Μusica musica»

Η Μύκονος βρίσκεται σε καθεστώς lockdown και οι τουρίστες που παραμένουν στο νησί προσπαθούν να μην χάσουν το κέφι τους. Σε διάσημο beach bar τα βλέμματα κέντρισαν οι Ιταλίδες καλλονές…

Τέλος η μουσική στα μαγαζιά της Μυκόνου μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία το περασμένο Σάββατο και τα οποία θα ισχύουν, τουλάχιστον, μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Οι αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες του νησιού πολλές, το ίδιο και οι διαμαρτυρίες από τους επισκέπτες. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο beach bar restaurant SantAnna όπου Ιταλίδες τουρίστριες με άκρως αποκαλυπτικά μαγιώ διασκέδαζαν και φώναζαν «musica, musica» ζητώντας από τους υπεύθυνους του καταστήματος να «ανοίξουν» την μουσική.

Φυσικά η απαίτησή τους δεν ήταν δυνατό να γίνει αποδεκτή και έτσι τα κορίτσια που είχαν συγκεντρώσει πάνω τους όλα τα βλέμματα, προκειμένου να περάσουν καλά επιστράτευσαν ένα ηχειάκι Bluetooth! Το κέφι συνεχίστηκε και τα κινητά τηλέφωνα στο σημείο πήραν φωτιά.

Πάντως οι αντιδράσεις στο σύνολο των καταστηματαρχών του νησιού είναι μεγάλες. Οι σκληρές αποφάσεις στη Μύκονο δημιουργούν ανησυχία σε επιχειρηματίες που φοβούνται ότι θα χαθεί το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό και αυτό αποτυπώνεται μέσα σε δηλώσεις και εικόνες. Η κίνηση στα καταστήματα έχει μειωθεί τις ώρες που είναι ανοιχτά και στο μυαλό όλων βρίσκονται μαύρες σκέψεις. Για το επόμενο διάστημα, μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Οι πληροφορίες που φτάνουν για ακυρώσεις είναι ένα από τα κεντρικά θέματα στις συζητήσεις παραγόντων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. «Πάνω που η Μύκονος έδειχνε να βρίσκει τους βηματισμούς της, ήρθε το lockdown και μας έδωσε τη χαριστική βολή» έλεγαν ιδιοκτήτες καταστημάτων και ξενοδοχείων.

Στους έρημους μεταμεσονύκτιους δρόμους στα Ματογιάννια, τουρίστες που πλήρωσαν για να φτάσουν στο Κυκλαδίτικο νησί και πλέον δηλώνουν απογοητευμένοι. «Ήρθαμε για να διασκεδάσουμε και μάθαμε για τις απαγορεύσεις» έλεγαν ορισμένοι. Κάποιοι ψάχνουν τρόπο για να φύγουν. Άλλοι δηλώνουν φοβισμένοι και ρωτούν για τη διασπορά του κορονοϊού στο νησί. Τίποτα στη Μύκονο δεν είναι ίδιο.

Μια παρέα τουριστών πάντως έδειχνε να μην έχει χάσει το κέφι της. Στα Ματογιάννια με όλα τα καταστήματα κλειστά εκείνοι συνέχιζαν να διασκεδάζουν με τον τρόπο που βλέπετε στο επόμενο βίντεο…

Πηγή : newsit.gr