"Μου είπε ο σατανάς να το κάνω" - Τα πρώτα λόγια του 40χρονου δολοφόνου της Καβάλας
Www.true.gr

«Μου είπε ο σατανάς να το κάνω» – Τα πρώτα λόγια του 40χρονου δολοφόνου της Καβάλας

Ο 40χρονος προσέλαβε το θύμα δήθεν για να κλαδέψει τις ελιές, τον μετέφερε σε χωράφι και αφού τον έβαλε και κλάδεψε, στη συνέχεια τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον στο κεφάλι

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος Αλβανού εργάτη γης σε αγροτική περιοχή της Καβάλας. Πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκε 58χρονος Αλβανός στην Κάριανη Καβάλας, από κάποιον που φαίνεται να μην είχε κανένα προηγούμενο μαζί του.

Η περίπτωση του 40χρονου Έλληνα δράστη θεωρείται άκρως επικίνδυνη αφού ισχυρίστηκε, ομολογώντας τη δολοφονία, ότι τον έβαλε ο… Σατανάς να σκοτώσει. Ο 40χρονος που διατηρούσε το πατρικό του και ελαιώνα στην περιοχή, προσέλαβε το θύμα δήθεν για να κλαδέψει τις ελιές, τον μετέφερε σε χωράφι και αφού τον έβαλε και κλάδεψε, στη συνέχεια τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.


Ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.


Κατά την ομολογία του ισχυρίστηκε τα εξής: «ο Σατανάς μου είπε να το κάνω».

Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 40χρονου από την βαλλιστική ταυτοποίηση με σφαίρα από παρόμοιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης της υπόθεσης στην Καβάλα ισχυρίστηκε πως ενήργησε ύστερα από… αίτημα του Σατανά.

πηγη: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr