Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη
Www.true.gr

Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που αποπλάνησε την 14χρονη

Μοσχάτο: Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών,τα στοιχεία του 43χρονου ψιλικατζή που φέρεται ότι αποπλάνησε την ανήλικη 14χρονη, η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Μοσχάτο: Ποιος είναι ο 43χρονος

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του άνδρα που συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που φέρεται να αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια, η οποία οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, βάζοντας  τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Σε βάρος του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Μοσχάτο: Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Πέμπτη 23 Μαΐου η 14χρονη πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Η 14χρονη φέρεται να είχε σχέση με τον 43χρονο ψιλικατζή και οι γονείς της μόλις το έμαθαν, προέβησαν σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, απ’ ότι έγινε γνωστό, ο πατριός της 14χρονος μετέβη στο κατάστημα του 43χρονου και μετά από καβγά είπε στον φερόμενο ως δράστη να μην πλησιάσει ξανά την ανήλικη.

Ο 43χρονος συνελήφθη και μόλις το έμαθε η 14χρονη έπεσε στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.Μοσχάτο: Το σημείωμα της 14χρονης

Το 14χρονο κορίτσι άφησε ένα σημείωμα για τον 43χρονο εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σε αυτό ανέφερε:

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Πονάω, δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Να σημειωθεί πως ο 43χρονος φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις και με άλλες ανήλικες, ενώ η αστυνομία δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, ζητά από όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για τον 43χρονο να επικοινωνήσει με τις αρχές.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr