Μωρό Τοξικομανών Έχασε τη Ζωή του και οι Εξετάσεις Αίματος Έδειξαν Μεγάλες Ποσότητες Ουσιών
Www.true.gr

Μωρό Τοξικομανών Έχασε τη Ζωή του και οι Εξετάσεις Αίματος Έδειξαν Μεγάλες Ποσότητες Ουσιών

Οι γονείς ενός βρέφους ηλικίας δύο μηνών που πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαΐνης κατηγορούνται για φόνο.

Μια μεγάλη δικαστική επιτροπή κατηγόρησε τον 27χρονο Eugene Chandler και την 26χρονη Shaleigh Brumfield για ανθρωποκτονία και παραμέληση παιδιού την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Danville της Βιρτζίνια.

Η αστυνομία λέει ότι έλαβαν κλήση για βοήθεια τον Νοέμβριο του 2018 για ένα μωρό χωρίς αισθήσεις και βρήκαν το κοριτσάκι να μην ανταποκρίνεται στα χέρια του Chandler.
Οι αστυνομικοί πάλεψαν για να σώσουν τη ζωή του παιδιού κάνοντας του τεχνητή αναπνοή, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

Αν και δεν υπήρχαν προφανή σημάδια σωματικού τραύματος στο βρέφος, η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως μια έρευνα για το θάνατο του.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Γραφείο Δυτικής Επαρχίας του Επικεφαλής Ιατροδικαστή.


Η αστυνομία είπε ότι η τοξικολογική εξέταση του παιδιού έδειξε αρκετή ποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης που οδήγησε στο θάνατό του.

Η αστυνομία βρήκε στοιχεία για χρήση ναρκωτικών στο σπίτι και η αυτοψία έδειξε την αιτία θανάτου του κοριτσιού λόγω της «οξείας τοξικότητας από την ηρωίνη και την κοκαΐνη σε χώρο κοινοβίου». Ο Chandler και η Brumfield κρατούνται στη φυλακή του Danville χωρίς να βλέπονται.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr