Μωρό Νεκρό, 1 Έτους. Το Άφησαν στον Τόπο από το Ξύλο, οι Ίδιοι του οι Γονείς.

Οι γονείς ενός μωρού στη Βόρεια Καρολίνα που ήταν σε «ανείπωτη» κατάσταση όταν πέθανε πριν από μία εβδομάδα, συνελήφθησαν για την κακοποίηση και τη δολοφονία του.

Το βρέφος Jadalyn Barton αναφέρθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της και είχε πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα της μετά από μια κλήση στα επείγοντα στις 11.59 μ.μ. την περασμένη Τρίτη και οι γονείς της την μετέφεραν σε ιατρικό κέντρο όπου ανακοινώθηκε ο θάνατός της.

Ο πατέρας του παιδιού, Jonathan Blake Barton, 17 ετών, συνελήφθη δύο ημέρες αργότερα την Πέμπτη και η μητέρα Sarah Hardin, 25 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή.

Ο Σερίφης Burnis Wilkins δήλωσε: «Πρόκειται για μια τόσο ανησυχητική περίπτωση που κανείς δεν το φανταζόταν. Η κατάσταση αυτού του αθώου βρέφους είναι ανείπωτη και ήταν πραγματικά δύσκολη για τους ερευνητές μας».

Ο Σερίφης ήταν τόσο αναστατωμένος από την υπόθεση που επέλεξε να μην μιλήσει για τις λεπτομέρειες.

Ζήτησε από την κοινότητα να προσευχηθεί και την χαρακτήρισε «μια φρικτή κατάσταση για την οποία θα μπορούσα να μιλήσω, αλλά θα την αφήσω στα χέρια του Θεού».

Ο Barton ήταν ο πρώτος που συνελήφθη στην κατοικία του από τους ανακριτές της υπηρεσίας ανθρωποκτονίας του γραφείου και του τμήματος ανηλίκων.

Κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και για κακομεταχείριση ανηλίκου, που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό που σχετίζεται με το θάνατο του μικρού κοριτσιού.

Ο Barton είχε αρχικά κρατηθεί στο κέντρο κράτησης χωρίς εγγύηση, αλλά του ορίστηκε εγγύηση την Παρασκευή επειδή είναι κάτω από την ηλικία των 18 ετών. Ορίστηκε σε 3 εκατομμύρια δολάρια.

Η Hardin κατηγορείται για κακομεταχείριση ανηλίκων που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και κρατείται σε Κέντρο κράτησης τμε 1,5 εκατομμύριο δολάρια εγγύηση, αλλά αυξήθηκε στα 5 εκατομμύρια δολάρια μετά από ακρόαση δικαστηρίου της Δευτέρας.

Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα GoFundMe για να καλύψει τα έξοδα ταφής για το παιδί, αλλά αργότερα διαγράφηκε.

Η περιγραφή έγραφε: «Η οικογένειά μου ζητάει την υποστήριξή σας για τα έξοδα ταφής για την ενός έτους Jadalynn Barton. Η Jadalynn πέθανε απροσδόκητα την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019. Αυτή είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Αφήνει πίσω πολλούς συγγενείς και φίλους να τιμούν τη μνήμη της. Παρόλο που η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη, γνωρίζουμε ότι ο Ουρανός χαίρεται που ήρθε κοντά Του η Jadalynn. Όλες οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα ταφής της Jadalynn. Συνεχίστε να κρατάτε την οικογένειά μας στις σκέψεις και τις προσευχές σας.»

Μια άλλη σελίδα εμφανίστηκε το Σάββατο με στόχο να καλυφθούν 2.000 δολάρια.

Τα μέλη της οικογένειας του μωρού δήλωσαν στο ABC 15 News: «Η οικογένειά μας έχει πληγεί από αυτή την τρομερή τραγωδία. Μάθαμε συγκλονισμένοι ότι και οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και σχετίζονται με το θάνατο του κοριτσιού. Η θλίψη μας δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Αναγνωρίζουμε ότι το επίκεντρο της τρέχουσας έρευνας είναι οι συνθήκες που περιβάλλουν τον θάνατο της Jadalyn. Κατανοούμε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία υποστηρίζουν ότι στην περίπτωση αυτή καταλογίζονται και οι δύο γονείς (ένας ανήλικος και μία ενήλικη)».

Οι αρχές επανέλαβαν σε δήλωση τους ότι, σύμφωνα με το σύστημα δικαιοσύνης, κάθε άτομο θεωρείται αθώο, εκτός αν αποδειχθεί ένοχο σε δικαστήριο και σημείωσε τις πληροφορίες που μοιράστηκε ο Σερίφης, ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει «έκφραση γνώμης σχετικά με την ενοχή».

Καθώς τα μέλη της κοινότητας απάντησαν με αγανάκτηση στην υπόθεση, η αστυνομία δήλωσε ότι οι απόψεις που εκφράζονται από τους ιδιώτες δεν υιοθετούνται και δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη πολιτική ή θέση της αστυνομίας.»

Οι συγγενείς του μωρού συνέχισαν στη δήλωσή τους ότι πιστεύουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Έχουμε πίστη ότι το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης θα επικρατήσει και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί», πρόσθεσαν οι αγαπημένοι της Jadalyn. «Ως οικογένεια, έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες θρήνου αυτής της απώλειας. Δεν θα υπάρξει ποτέ μια μέρα που δεν θα θρηνούμε για την Jadalyn.»