Μοντέρνα Μάνα, Πάει τον Δημόσιο Θηλασμό σε Άλλο Επίπεδο και Διχάζει τον Κόσμο του Διαδικτύου

«Το ανθρώπινο γάλα είναι σαν το παγωτό, την πενικιλίνη και το ναρκωτικό έκσταση σε συσκευασία δύο όμορφων πακέτων» – Florence Williams.

Το να είσαι μαμά κάνει μια γυναίκα υπεράνθρωπη. Ο θηλασμός είναι ένα είδος ενίσχυσης της δύναμής της γι ‘αυτήν. Έδωσε ζωή από το σώμα της, και την υποστηρίζει επίσης από το σώμα της. Η ιδέα είναι βαθιά και ταπεινή. Η Katya Nova, μητέρα δύο παιδιών από την Δομινικανή Δημοκρατία ξέρει πόσο εκπληκτικός είναι ο θηλασμός, γι ‘αυτό δεν χρωστάει σε κανέναν συγγνώμη όταν θηλάζει δημόσια. Στην τελική, τώρα νομιμοποιείται ο δημόσιος θηλασμός σε κάθε πολιτεία της Αμερικής.

Η 31χρονη Katya χρησιμοποιεί τις απίστευτες φωτογραφίες της ως υπεράσπιση για την αποδοχή του θηλασμού. Γιατί πρέπει οι άνθρωποι να προσπαθούν να χαρακτηρίσουν κάτι απρεπές σε κάτι τόσο όμορφο και φυσικό; Το μητρικό γάλα είναι μία από τις πιο θρεπτικές, και ωφέλιμες τροφές που μπορεί κανείς να βρει στη γη.

Ενθαρρύνοντας άλλες μητέρες να είναι περήφανες για τον θηλασμό

Η Katya είναι μια πνευματική, φυσική και ολιστική γυναίκα. Ζει μια πολύ εμπνευσμένη και χωρίς δεσμεύσεις ζωή. Σε μια από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram, διαμαρτυρήθηκε ότι καμία ταινία δεν απεικονίζει ποτέ τον τοκετό και την μετέπειτα ανάρρωση με ρεαλιστικό τρόπο.

«Γιατί δεν υπάρχει καμία ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που να απεικονίζει τον τοκετό / τη γέννηση ρεαλιστικά; Γι’ αυτό οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν τόσο μεγάλο φόβο όσον αφορά τη γέννα και τόσο και οι άνδρες και οι γυναίκες δεν έχουν καμία πραγματική κατανόηση για το ποια είναι η διαδικασία της γέννας και μετά τον τοκετό ανάρρωση,» γράφει η Katya.

Η Katya θηλάζει το μωρό της Phoenix οπουδήποτε και αν χρειαστεί. Αν κάποιος τους κοιτάξει προσβεβλημένος, τότε αυτό είναι πρόβλημά τους. Οι μητέρες δεν πρέπει να ντρέπονται για τη διατροφή των μωρών τους. Ο θηλασμός είναι μια σημαντική πτυχή της ανάπτυξης του μωρού, και είναι τόσο απαραίτητος όσο η καθημερινή ανατολή και δύση του ήλιου.

Η σελίδα ατο Instagram της Katya, @ nurturingnovas είναι γεμάτη με εκπληκτικές φωτογραφίες της οικογένειάς της, που ζουν όμορφες ζωές στο χωριό Punta Cana: θηλασμός, γιόγκα, μαγείρεμα, ποιοτικός χρόνος με τα αξιολάτρευτα ολόξανθα παιδιά της και ο εκπληκτικός σύζυγός της, Rob. Η πιο viral φωτογραφία της είναι η ίδια με το μωρό της που θηλάζει στην πισίνα.

Η Katya πιστεύει ότι η μητρότητα πρέπει να γιορτάζεται και να μην λογοκρίνεται. Καμία μαμά δεν πρέπει ποτέ να τιμωρείται ή να ντροπιάζεται που δίνει ζωή στο μικρό της.