Μοντέλο μεγάλου Μεγέθους βάζει Φωτογραφίες της Victoria’s Secret και Σπάει τα Στερεότυπα με τα Πληθωρικά της Κάλλη!

Ένα μοντέλο μεγάλου μεγέθους από το Brooklyn της Νέας Υόρκης έχει να πει κάποια πράγματα στην Victoria’s Secret – και στην περίπτωση της Tabria Majors, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

Ανήκει στον Les Wexner και την οικογένειά του και είναι η μεγαλύτερη εταιρία εσωρούχων στην Αμερική. Θα περίμενε κανείς πως λόγω της αγοράς θα είχαν μεγαλύτερη ποικιλία στις καμπάνιες τους αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό.

«Η Victoria’s Secret χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο σωματότυπο σε κάθε της διαφήμιση και πάνω στις πασαρέλες. Αυτή η έκδοση της ανέφικτης τελειότητας είναι αυτό που προωθεί η εταιρία σήμερα,» έγραψε η Sarah Wasilak.

Πρόσφατα, ένα μοντέλο από το Brooklyn, η Tabria Majors, προκάλεσε αίσθηση αφού ανέβασε φωτογραφίες της Victoria’s Secret αφού της είχε αναδημιουργήσει ποζάροντας η ίδια.


Στόχος της ήταν να σπάσει τα στερεότυπα γύρω από την ομορφιά και την βιομηχανία μόδας. Δέχτηκε πολύ υποστήριξη από τα social media, περισσότερη από όση περίμενε.

«Πιθανώς να ντυθώ αγγελάκι της Victoria’s Secret για τις απόκριες, αφού αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ στην πραγματικότητα.»

Θέλησε επίσης να δείξει πως μία γυναίκα με καμπύλες μπορεί και εκείνη να πουλήσει ένα ρούχο και να φαίνεται όμορφη όπως κάθε αδύνατο κορίτσι.


Εσείς πιστεύετε πως ήρθε η ώρα η Victoria’s Secret να αλλάξει τους τρόπους της;

Credit: shareably.net