Μοντέλο από την Κύπρο, Έγινε Διάσημο για το "Ένα Φρύδι" του και Δηλώνει Υπερήφανη γι Αυτό.
Www.true.gr

Μοντέλο από την Κύπρο, Έγινε Διάσημο για το «Ένα Φρύδι» του και Δηλώνει Υπερήφανη γι Αυτό.

Ένα μοντέλο παραδέχθηκε ότι λαμβάνει «πολλές» απειλές θανάτου από το διαδίκτυο, εξαιτίας των φρυδιών της που είναι ενωμένα και θαμνώδη.

Η 22χρονη Sophia Hadjipanteli, η οποία γεννήθηκε στην Κύπρο, μετανάστευσε στο Λονδίνο και στη συνέχεια στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από το διαδίκτυο, που αφορούσαν τα εκκεντρικά της χαρακτηριστικά.

Η απόφοιτος του Marketing, από το Πανεπιστήμιο του Maryland, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 292.000 οπαδούς στο Instagram, παραδέχθηκε ότι προσπαθεί να μην διαβάζει τα αρνητικά σχόλια και παρηγορείται από το γεγονός ότι το αγόρι της, την αγαπάει.

Η Σοφία, που ποζάρει για τη Vogue Italia και τη SAVAGE X FENTY της Rihanna, συνέχισε: «Προσπαθώ να μην διαβάσω πολλά από αυτά, καθώς δεν έχω την υπομονή να διαβάσω τα σχόλια κάθε ατόμου.

«Είναι κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα ωραία σχόλια, να πρέπει να περάσεις και από όλα τα άσχημα, αλλά το αξίζει πιστεύω».


Την ρώτησαν αν στο φίλο της Zac Αποστόλου, φωτογράφος που εδρεύει στο Λονδίνο, αρέσουν τα φρύδια της και η ίδια απάντησε πως: «Τα λατρεύει.»

«Είχε και αυτός παρόμοια φρύδια όταν ήταν μικρός».

Βάφω τα φρύδια μου. Το φυσικό μου χρώμα δεν είναι τόσο σκούρο, οπότε κάθε φορά που τα κάνω, το αγόρι μου αποκτά μεγάλη περιέργεια στο τι ακριβώς κάνω, αλλά δεν τον ενοχλεί.

Η φυσική ξανθιά παραδέχτηκε, ότι η εντυπωσιακή εμφάνιση των φρυδιών της ενισχύθηκε το 2014, όταν προσπάθησε να τα βάψει, αλλά κατά λάθος τα έβαψε μαύρα.


Αλλά αντί να βιαστεί να τα διορθώσει, η Σοφία αποδέχτηκε το ασυνήθιστο νέο της χαρακτηριστικό και απέκτησε καριέρα από αυτό, αφού τις εξασφάλισε συμβόλαιο ως μοντέλο, με μια βρετανική υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr