Μοντέλο 24 Ετών Αρραβωνιάστηκε από Έρωτα, 50άρη Πλούσιο, Πατέρα 4 Παιδιών

Μια γυναίκα αρραβωνιάστηκε με έναν πατέρα 4 παιδιών, δύο φορές την ηλικία της και δηλώνει πως ήταν «αγάπη με την πρώτη ματιά», αφού λάτρεψε τις χορευτικές του κινήσεις.

Η 24χρονη επιχειρηματίας και γυμνάστρια Najlah Muhammad, από την Αριζόνα, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον επιχειρηματία και μπαμπά John Malott, 50 ετών, από το Ουισκόνσιν, τον Αύγουστο του 2016, σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Ένας από τους φίλους της Najlah, τους γνώρισε τον ένα στον άλλο και έγιναν αχώριστοι. Ερωτεύτηκαν λίγες μέρες μετά από τα πρώτα τους ραντεβού.

Το ζευγάρι έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους. Οι δύο οικογένειες δεν ένιωθαν σίγουροι για την σχέση αυτή. Ακόμα και η 25χρονη κόρη του John, δεν ήθελε ούτε να μιλάει με την Najlah.

Έχασαν πολλούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων και ανθρώπων που προσπάθησαν να τους χωρίσουν, υποστηρίζοντας πως ο John την είχε απατήσει.

Το ζευγάρι δέθηκε ακόμα περισσότερο και ένα χρόνο μετά την πρώτη τους συνάντησή, ο John έκανε την κρίσιμη ερώτηση. Έχουν ορίσει ημερομηνία για το γάμο τους και οι κόρες του John, άρχισαν να αγαπούν τη Najlah τόσο πολύ, που τα κορίτσια πλέον βγαίνουν τακτικά μαζί.

 

 

 

Τώρα συζητούν για την πιθανότητα παιδιών και ακόμη και η νεώτερη κόρη του John, η οποία είναι εννέα, νιώθει ενθουσιασμένη με την ιδέα.

«Θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε παιδιά. Ο John θα ήθελε έναν γιο να συνεχίσει την κληρονομιά του. Θα είμαστε ωστόσο ευτυχισμένοι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα», είπε ο Najlah.

Ο Najlah είπε, πως τον John, τον τράβηξε αρχικά η «ομορφιά» της, αλλά στη συνέχεια λάτρεψε το «πόσο καλά συνδεόμαστε».

«Δεν ένιωθε πως μιλούσε με κάποια νεότερη από τον ίδιο, επειδή οι συνομιλίες μας, δεν ήταν ποτέ βαρετές», εξήγησε.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk