"Μόνο ο Θεοδωράκης μας στηρίζει": Απίστευτες αποκαλύψεις για τους διαλόγους-φωτιά, μετά την τραγωδία στο Μάτι
Www.true.gr

«Μόνο ο Θεοδωράκης μας στηρίζει»: Απίστευτες αποκαλύψεις για τους διαλόγους-φωτιά, μετά την τραγωδία στο Μάτι

Περίπου δέκα ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, η κυβέρνηση ήθελε να προωθήσει τη γραμμή ότι το κλίμα βελτιώνεται παρά τα όσα λένε τα ΜΜΕ…

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από μήνυμα που διακινήθηκε την 1η Αυγούστου από το Μαξίμου, προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με ο εν λόγω μήνυμα, η πραγματική συζήτηση στο επιτελείο του πρωθυπουργού και οι προτεραιότητες δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που έβγαινε προς τα έξω, τις ημέρες που η Ελλάδα θρηνούσε νεκρούς!

Αναλυτικά, τι ανέφερε το μήνυμα που εστάλη από το Μαξίμου, προς στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος, για τη «γραμμή»:

Σε αντίθεση με την κατάσταση που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, η κατάσταση στο Μάτι εξομαλύνεται και το γενικότερο κλίμα βελτιώνεται.

Ολοι οι αρμόδιοι υπουργοί είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και στήριξης των πληγέντων, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.


Η βασική αιτία της καταστροφής στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα. Γι’ αυτό και η «επιχείρηση μπουλντόζα» πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό ισοδυναμεί με συγγνώμη.

Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό, να λέτε ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον έχει αποκλείσει και ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται παραιτήσεις αρμοδίων.

Ολοι είναι απέναντί μας. Η .Δ., το Κίνημα Αλλαγής, η Ενωση Κεντρώων. Μόνο ο Σταύρος μάς στηρίζει.


Οι εκλογές δεν έχουν χαθεί και μπορούν να κερδηθούν. Στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Το Μακεδονικό δεν επηρεάζει την κυβέρνηση και τη λειτουργία της.

Αν σας λένε αυτά που λέει ο Αδωνις, να λέτε ότι ο Αδωνις θα κάτσει στο σκαμνί.

Θα πάρουμε την αναβολή της μείωσης στις συντάξεις.

thecaller

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr