Μόνο Ντροπή: Ανώμαλοι παρουσιάζουν τον Ιησού Χριστό με λεοπάρ εσώρουχο και δηλώνουν καλλιτέχνες
Www.true.gr

Μόνο Ντροπή: Ανώμαλοι παρουσιάζουν τον Ιησού Χριστό με λεοπάρ εσώρουχο και δηλώνουν καλλιτέχνες

Ο Χριστιανισμός βάλλεται απο παντού και συνεχίζεται η προσπάθεια ορισμένων εγκάθετων να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα με χυδαίες δημιουργίες τις οποίες ονομάζουν «τέχνη» – To facebook τους μπλόκαρε το λογαριασμό

Τελευταίο κρούσμα η έκθεση ενός Ιταλού που ακούει στο όνομα Τζουζέπε Βενετσιάνο στη Μάσα της Καράρας (βόρεια), στην οποία παρουσιάζονταν μία σειρά από προκλητικούς πίνακες, μεταξύ των οποίων και η εικόνα ενός Χριστού ΛΟΑΤΚΙ, που φορά ένα ‘λεοπάρ’ εσώρουχο και που ο ίδιος ο καλλιτέχνης δηλώνει πως «μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ένας Χριστός ομοφυλόφιλος».

Την είδηση μεταφέρει ο πρόεδρος της επιτροπής ίσων ευκαιριών της Καράρας Αλεσάντρο Μπαντόνι, ο οποίος είχε δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από την έκθεση «Storytelling» του Βενετσιάνο, η οποία εγκαινιάσθηκε το περασμένο Σάββατο στο Παλάτσο Ντουκάλε της Μάσα και θα διαρκέσει έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες της ντροπής

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το τυπικό μήνυμά της «για ένα περιεχόμενο που ενδεχομένως δεν σέβεται τα πρότυπα της κοινότητάς μας» και «μπλόκαρε» το προφίλ του Μπαντόνι για 23 ώρες. Παράλληλα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα αίτημα στον δήμαρχο της πόλης Φραντσέσκο Περσιάνι για το «κατέβασμα της βλάσφημης έκθεσης».

«Είναι μία προσβολή στον Χριστό και σε όλους τους πιστούς, είναι βλασφημία, είναι σπίλωση της θρησκείας και του αισθήματος εκατομμυρίων ανθρώπων», τονίζεται στο κείμενο της πρωτοβουλίας ενάντια στην έκθεση.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr