Μόλις Είδαν το Μαγιό την Πέταξαν Έξω από την Πισίνα. Δείτε το Κάτω Μέρος και Πείτε μας τη Γνώμη σας...
Www.true.gr

Μόλις Είδαν το Μαγιό την Πέταξαν Έξω από την Πισίνα. Δείτε το Κάτω Μέρος και Πείτε μας τη Γνώμη σας…

Μια κάτοικος των Smoky Crossing Apartments στο Τενεσί, η Toni Jenkins, εξοργίστηκε όταν πλησίασε ένας υπάλληλος του διαμερίσματος και της ζήτησε να φύγει από την πισίνα επειδή φορούσε ένα «αποκαλυπτικό» μαγιό.

Η κυρία Jenkins διαμένει στο διαμέρισμα με τον Tyler Newman, τον αρραβωνιαστικό της και αποφάσισε να δροσιστεί κάνοντας μια βουτιά. Ωστόσο, σύμφωνα με το προσωπικό, αρκετοί κάτοικοι των διαμερισμάτων διαμαρτυρήθηκαν για ροζ μαγιό της Toni.

Ο υπάλληλος του προσωπικού δήλωσε στη γυναίκα ότι έπρεπε «ή να καλυφθεί ή να φύγει», προειδοποιώντας την ότι έτσι μπορεί να «διεγείρει» μια ομάδα εφήβων αγοριών που κολυμπούσαν επίσης στην πισίνα.

Ο κ. Newman στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον υπάλληλο του προσωπικού, κατηγορώντας τα Smoky Cross Apartments για εκβιασμό της αρραβωνιαστικιάς του. Σε μια αποσπασματική και εξαγριωμένη δημοσίευση στο Facebook, ο κ. Newman έγραψε:

«Σήμερα η αρραβωνιαστικιά μου έπρεπε είτε να αλλάξει μαγιό, να φορέσει σορτσάκι, ή να φύγει από την πισίνα για την οποία πληρώνουμε 300 δολάρια, ώστε να έχουμε πρόσβαση.

Η Τori κατηγορήθηκε ότι φορούσε «στρινγκ μαγιό» και της είπαν πως υπήρχαν παράπονα για το πώς είχε ντυθεί, μετά από το πολύ τρία λεπτά που είχαμε φτάσει».Αφού έφυγαν από την πισίνα, το εκνευρισμένο ζευγάρι επιχείρησε να παραπονεθεί στην σύμβουλο που νοικιάζει τα διαμερίσματα. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες τους δεν έπιασαν τόπο, με τον κ. Newman να λέει:

«Η σύμβουλος είπε στην Tori ότι αν δεν είχε παιδιά η ίδια, δεν θα καταλάβαινε. Της είπαν ότι η σύμβουλος δεν θα ήθελε τα δικά του παιδιά γύρω από την Tori. Η γυναίκα είπε στην Tori ότι ένα «κανονικό μαγιό» θα κάλυπτε ολόκληρο το πισινό της.

Της είπαν ότι το σώμα της είναι ακατάλληλο για τα παιδιά που βρίσκονταν τριγύρω, επειδή είναι γεμάτο καμπύλες.

«Δεν την έχω δει ποτέ να ντρέπεται τόσο ώστε να μην μπορεί να κοιτάξει τους φίλους μας στα μάτια. Δεν την έχω δει ποτέ να κλαίει όπως σήμερα στο διαμέρισμά μας. Δεν την έχω δει ποτέ να απομονώνεται έτσι.Και όλα αυτά εξαιτίας μερικών ηλίθιων που νομίζουν πως μπορούν να κρίνουν το μέγεθος και το σχήμα του σώματός της. Δεν έχω δει ποτέ ξανά να υποβιβάζουν έτσι μια γυναίκα», είπε ο αρραβωνιαστικός της.

Η ανταπόκριση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στην ανάρτηση του κ. Newman ήταν τεράστια και έλαβε πάνω από 32.000 αντιδράσεις, ενώ η πλειονότητα των χρηστών του Facebook συσπειρώθηκε γύρω από την κα Jenkins.

Στο λογαριασμό της στο Facebook, η κα Jenkins ευχαρίστησε τους ανθρώπους για την υποστήριξή τους και προσπάθησε να αντιμετωπίσει μερικά από τα αρνητικά σχόλια σχετικά με το θέμα.

Credit: businessinward.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr