Μόλις είδαν ΤΙ κάνει αυτή η Γυναίκα στο Πάρκο, άρχισαν να την Κράζουν. Δείτε ολόκληρη τη Φωτογραφία και θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί
Www.true.gr

Μόλις είδαν ΤΙ κάνει αυτή η Γυναίκα στο Πάρκο, άρχισαν να την Κράζουν. Δείτε ολόκληρη τη Φωτογραφία και θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί

Μια μητέρα από την Καλιφόρνια, προκάλεσε αντιδράσεις επειδή θήλασε δημόσια στη Disneyland. Η Brittni Medina, λέει ότι απολάμβανε το θεματικό πάρκο με το σύζυγό της και τον γιο της ηλικίας 10 μηνών, όταν το μωρό της πείνασε ξαφνικά.

«Στεκόμουν σε μια πολύ μεγάλη ουρά για να τραβήξουμε φωτογραφία. Ο γιος μου πεινούσε και δεν θα ξαναπερίμενα σε άλλη ουρά», έγραψε η Medina σε μια δημοσίευση στο Facebook στις 18 Νοεμβρίου. «Έτσι, έβγαλα το ένα μου στήθος για να θηάσω».

Σύμφωνα με τη Medina, δύο γυναίκες που στέκονταν τριγύρω άρχισαν να σχολιάζουν. Η Medina συνέχισε να ταΐζει το παιδί της και ακόμη, ανέβασε μια φωτογραφία των γυναικών στο Facebook γράφοντας:

«ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΤΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΑΚΑΛΥΠΤΗ».Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral, αντλώντας περισσότερες από 6.500 αντιδράσεις, 1.000 σχόλια και 900 κοινοποιήσεις σε διάστημα μόλις τριών ημερών.

Πολλοί επαίνεσαν τη μητέρα και την θεώρησαν ήρωα. Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια θετικά. Κάποιοι βρήκαν τη φωτογραφία προβληματική και υποκριτική.

Σε μερικούς, απλώς δεν άρεσε το πόσο εκτεθειμένη ήταν η Medina, ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν αν απλά επιζητούσε την προσοχή.«Λυπάμαι, αλλά και εγώ έχω μητέρα που θηλάζει και είναι το πιο όμορφο πράγμα. Νομίζω όμως ότι πρέπει να υπολογίζετε και τους άλλους ανθρώπους τριγύρω. Μπορείτε να καλυφθείτε, πριν θηλάσετε».

«Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή σε μια τέτοια περίπτωση», σχολίασε κάποιος άλλος. «Σαν μια μητέρα που θηλάζει, το μόνο που θέλεις είναι να ταΐσεις το παιδί σου».

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr