Μόλις Έσκασε για Master Chef: Εκτός Διαγωνισμού το Μεγάλο Φαβορί; Η Φωτο που Κυκλοφορεί Τώρα στο Διαδίκτυο και Αποκαλύπτει..

Το Master Chef θεωρείται ο νέος εθισμός του τηλεοπτικού κοινού. Σχεδόν κάθε ημέρα προβολής του “τρελαίνει” τα μηχανάκια της AGB, ενώ οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες δίνουν και παίρνουν. Να σημειώσουμε εδώ, πως τα επεισόδια του reality μαγειρικής έχουν προχωρήσει αρκετά, με συνέπεια οι μισοί παίκτες σχεδόν να έχουν αποχωρήσει από το Master Chef. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν συνεχώς στο διαδίκτυο φωτογραφίες – spoilers που δείχνουν ποιοι παίκτες έχουν τεθεί εκτός παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα νέο spoiler, το οποίο δείχνει εκτός διαγωνισμού το μεγάλο φαβορί του Master Chef! Ο λόγος για τον Τιμολέοντα Διαμαντή, ο οποίος απαθανατίστηκε στους δρόμους του Βόλου (τόπος καταγωγής του) να κάνει βόλτα. Ο νεαρός μάγειρας – μαζί με τον Χρήστο Γλωσσίδη – θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του reality μαγειρικής και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι εκείνος ο νικητής…


Δες την φωτογραφία:

ΠΗΓΗ: tlife.gr