Μόλις Έσκασε! Αρνείται τα Πάντα ο Μάνος Παπαγιάννης; «Δεν Έγινε έτσι το Περιστατικό. Η Δικηγόρος μου με...»
Www.true.gr

Μόλις Έσκασε! Αρνείται τα Πάντα ο Μάνος Παπαγιάννης; «Δεν Έγινε έτσι το Περιστατικό. Η Δικηγόρος μου με…»

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει επιλέξει να μην μιλήσει δημόσια για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο Χυτήριο. Αυτή είναι μία στάση που αποφάσισε να κρατήσει έπειτα από συζήτηση που είχε με τη δικηγόρο του. Ωστόσο, με όσα ισχυρίστηκε σε συνεργάτη της Φαίης Σκορδά και στο “Πρωινό” ο ηθοποιός ανατρέπει τα όσα καταγγέλλει η Σοφίας Παυλίδου.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας της εκπομπής με την επιχειρηματία του θεάτρου, Βάσιας Παναγοπούλου ο ηθοποιός φέρεται να πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή.

“Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στεναχωρηθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι”, είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής.«Δεν έγινε έτσι το περιστατικό», υποστηρίζει ο Μάνος Παπαγιάννης σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή.

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr