Μόλις Έσκασε… Αποκαλύψεις Σοκ για τον Θάνατο του Άντονι Μπουρντέν. Αυτοκτόνησε με Τον Χειρότερο Τρόπο!

Σχεδόν 24 ώρες μετά τη σοκαριστική είδηση πως ο Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τον τρόπο που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής, κρεμάστηκε στο μπάνιο του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου έμενε χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Associated Press ο εισαγγελέας της Κολμάρ, στην Αλσατία, Christian de Rocquigny. Ο Άντονι Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα της εκπομπής Parts Unknown που παρουσίαζε στο CNN.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποπτευθούμε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή», είπε ο Γάλλος εισαγγελέας. Αποκλείεται έτσι και επίσημα το ενδεχόμενο μιας εγκληματικής ενέργειας. Το οποίο, άλλωστε, δεν ήταν σε καμία περίπτωση «σενάριο» που εξέταζαν οι αρχές. Ο Rocquigny πρόσθεσε ότι από την εξέταση στη σορό του Μπουρντέν δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τώρα τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Άντονι Μπορντέν είχε κάνει χρήση ουσιών. Στόχος να βοηθήσουν την οικογένεια να μάθει γιατί ο διάσημος σεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις λίγες μέρες πριν από τα 62α γενέθλιά του.

[Newsit]