Μόλις Δείτε ΤΙ Τοποθετούν στα Σαλόνια τους στο Εξωτερικό, θα Καταλάβετε Πόσο Πίσω Είμαστε...
Www.true.gr

Μόλις Δείτε ΤΙ Τοποθετούν στα Σαλόνια τους στο Εξωτερικό, θα Καταλάβετε Πόσο Πίσω Είμαστε…

Όπως ήδη θα ξέρετε, οι πληθυσμοί των μελισσών μειώνονται συνεχώς λόγω της βιομηχανοποίησης των μεθόδων καλλιέργειας και της καταστροφής των βιοτόπων.

Αυτά είναι άσχημα νέα για όλους μας, καθώς οι μέλισσες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επικονίαση πάρα πολλών φυτών που χρησιμοποιούμε ως τροφή.

Για να το αντιστρέψουμε αυτό, θα πρέπει να βρούμε καινοτόμες λύσεις να τις φέρουμε μέσα στις πόλεις καθώς είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι μεγάλες εταιρείες τις καταστροφικές πρακτικές τους.

Η BEEcosystem έχει αναπτύξει ένα επιτοίχιο σύστημα με μελίσσια, που έχει δυνατότητα επέκτασης και επιτρέπει σε όποιον το θέλει να έχει μέλισσες στο σαλόνι του.

Ή ακόμα και στην αυλή του.Αυτό δεν ωφελεί μόνο τον πληθυσμό της κοινότητας συνολικά, αλλά αυξάνει και την κατανόηση της σημαντικότητας των μελισσών ως προς τον ρόλο τους.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια, έτσι ώστε και ένας αρχάριος μελισσοκόμος να μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Τώρα, θα μπορείτε να δείτε τις μέλισσες εν ώρα δράσης να κάνουν την εκπληκτική τους δουλειά και να χτίζουν την αποικία τους, να φτιάχνουν τις κηρήθρες, το κερί και ακόμα και να μαζεύετε λίγο μέλι αν νιώθετε πεινασμένοι.

Οι μέλισσες μπορούν να μπουν στο μελίσσι μέσα από ένα ασφαλές σωλήνα που χωράει σε κάθε παράθυρο.Μοιάζει πολύ με διαμέρισμα για μέλισσες!

Όσο μεγαλώνει η αποικία, τόσο πιο πολύ βοηθάτε το περιβάλλον!

Credit: boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr